Accountmanager

12 november 2021 | Werken bij het NIRPA

Amersfoort | 32 – 40 uur| HBO werk en denkniveau

Organisatie
Het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA), is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk, die zich richt op de kwaliteitsborging van salarisprofessionals werkzaam in het vakgebied Payroll. Het NIRPA groeit en wil voor een nog veel grotere groep professionals en opleiders van betekenis zijn. Daarom wordt het team uitgebreid en zijn we op zoek naar een

Accountmanager

Met een passie voor netwerken

Als pro-actieve netwerker weet je aan nieuwe en bestaande relaties de toegevoegde waarde van registratie over te brengen.

Wat ga je doen?
Je focus ligt op het vergroten van het aantal geregistreerde salarisprofessionals bij het NIRPA. Dat betekent veel netwerken en relaties onderhouden. Tijdens je netwerkgesprekken weet je -met gevoel voor verhoudingen- de verschillende belangen van je gesprekspartner snel duidelijk te krijgen. Je weet de toegevoegde waarde van het up- to -date houden van kennis door payroll professionals, en NIRPA-registratie hiervan, goed over te brengen. Je richt je met name op organisaties met een eigen salarisafdeling en op payrollprofessionals bij salaris- en administratiekantoren. Ook met de opleiders binnen de vakgebieden HR en payroll onderhoud je de relatie en weet je relevante opleiders te verbinden aan het NIRPA. Het is een veelzijdige functie waarbij je bijvoorbeeld ook NIRPA tijdens vakbeurzen vertegenwoordigd.

Ben jij onze ideale kandidaat?
Je bent een energieke en enthousiaste netwerker en een relatiebouwer. Iemand die het belang van de klant centraal stelt, goed benaderbaar is en makkelijk gesprekken voert met verschillende gesprekspartners en vakspecialisten. Je weet de juiste toon te vinden en overtuigend de meerwaarde van het NIRPA-register voor de gesprekspartner inzichtelijk te maken. Je bent proactief, doelgericht en houdt van aanpakken. En je hebt er geen bezwaar tegen om relaties op locatie in het land te bezoeken. Een eigen netwerk binnen payroll/HR is een pre.

Wat bieden wij
Een prachtige baan (van tenminste 32 uur) en de kans om deze nieuwe functie invulling te geven waarbij je komt te werken met een klein hecht team van gedreven collega’s. Je werkt deels vanuit huis en deels vanuit ons kantoor in Amersfoort. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenregeling, laptop, telefoon en ruime opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.)

Meer weten?
Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Marcel van der Sluis, directeur NIRPA, 06 48642022.

Reageren op deze leuke vacature!
Dat kan! Stuur je CV met motivatie naar vacatures@nirpa.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie Accountmanager’.

Voor meer informatie over het NIRPA kijk je op: www.nirpa.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.