a/s WORKS (onderdeel van de WORKS Group) sluit zich aan bij het NIRPA! – April 2014

7 april 2014 | Geen onderdeel van een categorie

Persbericht 17 april 2014 

Nirpa_groot_150x94                          Afbeelding2

 

 

Per 1 april 2014 heeft a/s WORKS alle daartoe gekwalificeerde salarisprofessionals collectief geregistreerd in de registers RSa/RPP van Stichting Nederlands Instituut van Payroll Accounting (NIRPA). Hierdoor zijn zij gerechtigd de erkende titel RSa/RPP te voeren.

Arjan Sipkema (Directeur) en Ria van der Heijden (Commercieel Directeur onderwijs a/s WORKS):

a/s WORKS heeft een salaristeam om trots op te zijn. Door de registratie bij het NIRPA laten we dit zien. Hiermee tonen we bovendien aan dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen door middel van Permanente Educatie. Dit is belangrijk voor het uitoefenen van de functie en het garanderen van de kwaliteit”

Door registratie geeft a/s WORKS aan de visie en het kwaliteitswaarborg van het NIRPA te ondersteunen en te erkennen. De permanente educatie van de a/s WORKS salarisprofessionals op het vakgebied van salarisadvies is bovendien door registratie geborgd. Inschrijving van de a/s WORKS medewerkers is weer een verdere stap in de groei en erkenning van het NIRPA kwaliteitswaarborg voor Payroll Professionals.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met het NIRPA via www.nirpa.nl of info@nirpa.nl of met a/s WORKS: 055 – 578 9525