Berckhout Financial & IT Services sluit zich aan bij het NIRPA! – September 2014

7 september 2014 | Persbericht

nirpalogoLogo Berckhout

 

Per 1 september 2014 heeft Berckhout Financial & IT Services alle daartoe gekwalificeerde salarisprofessionals collectief geregistreerd in de registers RSa/RPP van Stichting Nederlands Instituut van Payroll Accounting (NIRPA). Hierdoor zijn zij gerechtigd de erkende titel RSa/RPP te voeren.

Mike Noordhoek (Directeur) en Aad Deegeling (Senior Sales Manager):
“Berckhout Financial & IT Services heeft een zeer professioneel salaristeam om trots op te zijn. Waar het ontwikkelen van kennis en kunde hoog in het vaandel staat. Door de registratie bij het NIRPA laten we dit zien. Hiermee tonen we bovendien aan dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen door middel van Permanente Educatie. Dit is belangrijk voor het uitoefenen van de functie en het garanderen van de kwaliteit”

Door registratie geeft Berckhout Financial & IT Services aan de visie en het kwaliteitswaarborg van het NIRPA te ondersteunen en te erkennen. De Permanente Educatie van de Berckhout Financial & IT Services salarisprofessionals op het vakgebied van salarisadvies is bovendien door registratie geborgd. Inschrijving van de Berckhout Financial & IT Services medewerkers is weer een verdere stap in de groei en erkenning van het NIRPA kwaliteitswaarborg voor Payroll Professionals.

Meer informatie:
NIRPA: www.nirpa.nl •  info@nirpa.nl  • T (033) 454 66 48
Berckhout Financial & IT Services: www.berckhout.nl •  info@berckhout.nl  •  T (071) 800 99 99