Brouwers Accountants en Adviseurs sluit zich aan bij het NIRPA via collectieve inschrijving van alle payroll medewerkers!

7 maart 2015 | Persbericht

Nirpa_groot_150x94

Brouwers_logo_RGB_payoff vink

Francois van Langevelde (Vennoot/HRM specialist) geeft een korte toelichting:

“Het gaat al lang niet meer over alleen de salarisberekeningen. Het gaat om meer dan alleen het verstrekken van gegevens. De keiharde conclusie moet getrokken worden dat communicatie en inzicht in feite de ‘hartslag’ van uw organisatie is en gewoonweg nodig is om goed te kunnen functioneren. Communicatie als overdracht van gegevens en informatie, ten behoeve van het vervullen van functies in uw organisatie, leidt immers rechtstreeks tot verbeteringen waardoor u de voorsprong op uw naaste concurrent kunt behouden. De inschrijving in het NIRPA register geeft aan dat onze medewerkers sowieso voldoen aan de minimum eis en zich elk jaar weer bijscholen door de vele mogelijkheden van opleidingen en trainingen. De collectieve inschrijving van onze mensen welke betrokken zijn bij het proces van salarisverwerking en –adviseren draagt mede bij aan de kwaliteit welke wij willen uitstralen”.  

Door registratie van de medewerkers geeft Brouwers aan de visie en het kwaliteitswaarborg van het NIRPA te ondersteunen en te erkennen. De permanente educatie van de Brouwers salarisprofessionals is bovendien door registratie geborgd. Inschrijving van de Brouwers medewerkers is weer een verdere stap in de groei en erkenning van het NIRPA kwaliteitswaarborg voor Payroll Professionals.

Meer informatie:
NIRPA: www.nirpa.nlinfo@nirpa.nl • T (033) 454 66 48
Brouwers Accountants en Adviseurs: www.brouwers.nl Langevelde@brouwers.nl • T (038) 851 52 00