NIRPA congres 2017

Nirpa_groot_150x94

Zet 12 september 2017 nú in uw agenda. Traditiegetrouw vindt ook dit jaar op de tweede dinsdag in september het NIRPA Congres plaats bij MediaPlaza in Utrecht.

Door deel te nemen:

 • vergroot u uw vakkennis en vaardigheden;
 • breidt u uw professionele netwerk uit;
 • praat en denkt u mee over de toekomst van het vak;
 • verdient u minstens 40 PE-punten;
 • mist u hét jaarlijkse event voor de Payroll Professional niet.

Dagvoorzitter Rémi van der Elzen voert u door het inspirerende en informatieve congresprogramma gepresenteerd door een keur van specialisten. Naast de plenaire sessies is het mogelijk om deel te nemen aan twee van de vier break-out sessies. Dit geeft de mogelijkheid om aanwezige kennis te updaten maar ook om nieuwe kennisgebieden te ontdekken.

Naast het inhoudelijke en gevarieerde programma is er een informatiemarkt. Deze kan worden bezocht tijdens de inloop, pauzes en het buffet. Hier vind u informatie over de Loonaangifteketen, opleidingen, softwareproducten en vakgerelateerde diensten. Voor deelnemers aan het congres is er tijdens de ontvangst, pauzes en het buffet bovendien ruim gelegenheid om het zakelijk netwerk uit te breiden en nieuwe contacten te leggen.

De hoofdsponsor van het NIRPA congres 2017 is Nmbrs®:

Michiel Chevalier, CEO van Nmbrs® licht het hoofdsponsorschap als volgt toe:

”Nmbrs® vindt, net als NIRPA, dat salarisadministrateurs een steeds belangrijkere rol krijgen binnen bedrijven”. Steeds meer gebruikers van Nmbrs® worden door het management om advies gevraagd. Er is behoefte aan professionalisering en kwaliteitsborging en daar draagt het NIRPA congres aan bij.”

PE puntenNirpa_PE_DEF

Het bijwonen van het congres is goed voor 40 PE punten; de PE punten worden binnen 10 werkdagen na afloop van het congres toegevoegd aan uw dossier in PE online.

Locatie en tijd

 • Jaarbeurs Utrecht – MediaPlaza – Supernova
 • 12 september 2017
 • 13.00 tot 20.00 uur (incl. buffet en gelegenheid tot netwerken)
 • Doelgroep: Payroll Professionals

Programma (onder voorbehoud)

13:00 – 13:30   Ontvangst met koffie en thee

13:30 – 13:40   Welkom en introductie – dagvoorzitter Rémi van der Elzen

13:40 – 14:10    De Wet meldplicht datalekken en bewerkersovereenkomst; een praktische uitleg en invuling van de wet en hoe ga je als salarisprofessional om met bewerkers-overeenkomsten. (K).

14:10 – 14:50    De toekomst is al begonnen – Peter van der Wel namens Nmbrs®
Peter van der Wel laat zien welke ontwikkelingen er op ons afkomen, wat dat mogelijkerwijs zal betekenen voor de toekomst van het vakgebied payroll, en waarom dat zo zal zijn. Hierbij zal ruime aandacht zijn voor de gevolgen van robotisering, automatisering en kunstmatige intelligentie. U krijgt hiermee een (blijvende) nieuwe kijk op heden en toekomst. Wij beloven u een presentatie met impact en veel inspiratie waarover nog veel en lang zal worden nagepraat. (K)

14:50 – 15:00    Introductie sprekers break-out sessies en gelegenheid voor het wisselen van locatie voor de break-out sessie(s).

15:00 – 15:50    Break-out sessie(s) A

 1. ‘Van loonstrook naar inkomensmanagement’ – Andries Bongers namens Payroll Group. (K)
 2. ‘Pensioenen: welke vragen je wel en niet mag beantwoorden als je niet in het bezit bent van de vereiste WFT papieren’ – Lennie Schwirtz namens Markus Verbeek Praehep. (K)
 3. ‘Netwerken, leg makkelijk(er) on- en offline contact!’ – Annelies van Toledo namens ARTRA. (V)
 4. ‘Flexibel belonen, en dan? Fiscale en arbeidsrechtelijke aspecten voor de salaris-professional’ – Gerrie de Hoop namens 2XPlain. (K)

15:50 – 16:10   Pauze – met een verfrissend drankje en gelegenheid tot netwerken en bezoeken informatiemarkt

16:00 – 16:50    Break-out sessie(s) B  Herhaling

16:50 – 17:10    Pauze – met een verfrissend drankje en gelegenheid tot netwerken en bezoeken informatiemarkt

17:20 – 17:50    Top 5 onderwerpen Forum Salaris administrateurs – Toon van der Galiën en Ibrahim Kaya namens de Loonaangifteketen.
Het Forum Salaris van de Loonaangifteketen bestaat 1,5 jaar. Inmiddels zijn er 3100 salarisadministrateurs aangesloten die 3,5 miljoen inkomensverhoudingen vertegenwoordigen. Op het forum wordt een breed scala van onderwerpen waar de salarisprofessional professional in de uitvoering van zijn werkzaamheden mee te maken heeft besproken en behandeld. Toon van der Galiën en Ibrahim Kaya nemen u mee in de wereld van trending topics op het Forum Salaris waarbij de juiste antwoorden op de meest gestelde vragen voor u zijn geselecteerd en worden toegelicht. (K)

17:50 – 18:10     Presentatie resultaten NIRPA Trendonderzoek Salaris Professionals 2017 – Hans van der Spek en Hella Sylva namens Berenschot. (K)

18:10 – 18:30    NIRPA update – Marcel van der Sluis namens NIRPA
                              Afsluiting congres – Rémi van der Elzen

18:30 – 20:00    Borrel, buffet en NETWERKEN!

 

Aanmelding en tarieven

Voor alle in het NIRPA register ingeschreven professionals is er tot 15 juli 2017 de gelegenheid zich tegen het aantrekkelijke (voorinschrijf-) tarief van honderd euro (€ 100,-*) in te schrijven. Vorig jaar was het congres uitverkocht; er zijn al een groot aantal deelnemers die na afloop van het vorige congres gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid om voor dit jaar een plaats te reserveren. Geldt dit voor u dan ontvangt u automatisch bericht van ons secretariaat. Het is dan niet meer nodig om u opnieuw aan te melden.

Het tarief voor deelname is voor niet NIRPA geregistreerden € 350,-*. Voor in het register ingeschrevenen professionals geldt vanaf 15 juli een prijs van € 200,-*. Alle bedragen zijn incl. koffie/thee en buffet na afloop.

U kunt zich hier aanmelden via een inschrijfformulier. Via het inschrijfformulier kunt u de voorkeur voor de break-out sessie(s) aangeven middels een top 4 waarbij 1 de hoogste voorkeur is. Per sessie kan er een maximaal aantal deelnemers worden toegelaten. Aanmelden gebeurt op first come, first serve basis.

*) alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Annuleringsvoorwaarden

 • Annuleren is tot 10 augustus 2017 kosteloos, volledige restitutie van de inschrijvingskosten.
 • Bij annulering van 11 augustus 2017 tot 1 september 2017 wordt 50% van de inschrijvingskosten doorbelast.
 • Bij annulering na 1 september 2017 is er geen restitutie van de inschrijvingskosten.