De salarisprofessionals van Alfa Salaris en Personeel zijn NIRPA gecertificeerd!

24 maart 2022 | Persbericht

Persbericht, maart 2022

Via collectieve inschrijving van alle salarisprofessionals in het NIRPA register sluit Alfa Salaris en Personeel zich aan bij NIRPA. Het NIRPA staat voor kwaliteitsborging van salarisprofessionals.

Rolanda Jonkman (Directeur Alfa Salaris en Personeel):
“Bij Alfa Accountants en Adviseurs vinden we het belangrijk om voortdurend bezig te zijn met de ontwikkeling van onze collega’s in hun professionele rol én als mens. Dat vertaalt zich in de kwaliteit van onze dienstverlening voor onze klanten. Om kwaliteit te waarborgen is het zeker in ons vak nodig om je te blijven ontwikkelen en te scholen.
Als werkgever investeren wij dan ook permanent in onze salarisprofessionals. Zowel op het gebied van kennis en actualiteit als in de vaardigheden van onze mensen. Wij dragen met deze collectieve NIRPA inschrijving graag uit dat onze klanten de best mogelijke kwaliteit mogen verwachten van onze Salaris en Personeel professionals.”

Door registratie van de salarismedewerkers geeft Alfa aan de kwaliteitswaarborg van het NIRPA voor salarisprofessionals te ondersteunen en te erkennen. Permanente Educatie van de salarisprofessionals bij Alfa is bovendien door registratie geborgd.

Meer informatie: 

NIRPA: www.nirpa.nl info@nirpa.nl • T (033) 454 66 48  
Alfa: www.alfa.nl/snp • T (088) 253 10 31 info@alfa.nl