De salarisprofessionals van BvB Groep Salaris en P&O Diensten zijn NIRPA gecertificeerd!

6 juni 2024 | Persbericht

Via collectieve inschrijving van alle salarisprofessionals in het NIRPA register sluit BvB Groep Salaris en P&O Diensten zich aan bij het NIRPA. Het NIRPA staat voor kwaliteitsborging van salarisprofessionals.

Rob van Bruggen – Algemeen directeur BvB Groep Salaris en P&O Diensten:
Jarenlang ondersteunen wij organisaties met onder andere de advisering en uitvoering van de salarisadministratie. Onze professionals verrichten hun werkzaamheden in diverse branches. Met onder andere de collectieve inschrijving bij het NIRPA willen wij onze klanten een stukje extra zekerheid bieden met de kwaliteitsborging vanuit het NIRPA.

De wet- en regelgeving is continue in beweging en verandert in rap tempo. Wij vinden het belangrijk onze medewerkers te blijven stimuleren om voorloper te zijn bij aanstaande veranderingen om onze klanten hiermee de beste dienstverlening te kunnen bieden.

Door registratie van de salarismedewerkers ondersteunt en erkent BvB Groep Salaris en P&O Diensten de kwaliteitswaarborg van het NIRPA voor salarisprofessionals. Permanente Educatie van de salarisprofessionals bij BvB Groep Salaris en P&O Diensten is bovendien door registratie geborgd.

Meer informatie:

NIRPA: www.nirpa.nl • info@nirpa.nl • T (033) 454 66 48 
BvB Groep Salaris en P&O Diensten: www.bvbgroep.nl • info@bvbgroep.nl • T (033) 202 09 99