De salarisprofessionals van Loondesk zijn NIRPA gecertificeerd!

21 februari 2023 | Persbericht

Via collectieve inschrijving van alle salarisprofessionals in het NIRPA register sluit Loondesk zich aan bij het NIRPA. Het NIRPA staat voor kwaliteitsborging van salarisprofessionals.

Karin van Zoggel (Directeur Loondesk):
‘We zijn ontzettend blij dat we met Loondesk zijn aangesloten bij NIRPA. Onze klanten komen bij ons om alles uit handen te geven aan experts en willen dan de zekerheid hebben dat het goed geregeld is. Deze erkende certificering is weer een extra bevestiging van kwaliteit en betrouwbaarheid voor onze klanten, maar ook een teken dat we investeren in de vakkennis van onze medewerkers, zodat zij volledig de kans krijgen om hun expertise te verdiepen en up-to-date te blijven van de belangrijkste ontwikkelingen. Een mooie stap als werkgever én een toegevoegde waarde als professioneel salarisadministrateur voor ondernemers. Een mooie win-win situatie.’

Door registratie van de salarismedewerkers geeft Loondesk aan de kwaliteitswaarborg van het NIRPA voor salarisprofessionals te ondersteunen en te erkennen. Permanente Educatie van de salarisprofessionals bij Loondesk is bovendien door registratie geborgd.

Meer informatie:

NIRPA: www.nirpa.nl info@nirpa.nl • T (033) 454 66 48 
Loondesk: www.loondesk.nllonen@loondesk.nl • T 085 747 04 83