De salarisprofessionals van MERCES zijn NIRPA gecertificeerd!

11 oktober 2021 | Persbericht

Persbericht 11 oktober 2021 

Via collectieve inschrijving van alle salarisprofessionals in het NIRPA register sluit Merces,  kennispartner in het onderwijs, zich aan bij NIRPA. Het NIRPA staat voor kwaliteitsborging van  salarisprofessionals.  

Simone Blankenstein(Resource Manager) 

“Een leven lang leren en ontwikkelen is een visie die wij als kennispartner in het onderwijs natuurlijk  volledig omarmen. Bij Merces vinden we het belangrijk om voortdurend bezig te zijn met de  ontwikkeling van onze collega’s in hun professionele rol én als mens. Dat vertaalt zich tenslotte  dagelijks naar de dienstverlening voor onze klanten. 

De NIRPA registratie is voor ons een bevestiging en waardering voor onze salarisprofessionals en  zorgt er tevens voor dat we ons dienstverleningsniveau op een constant en kwalitatief hoog niveau  kunnen blijven bieden”. 

Door registratie van de salarismedewerkers geeft Merces aan de kwaliteitswaarborg van het NIRPA  voor salarisprofessionals te ondersteunen en te erkennen. Permanente Educatie van de  salarisprofessionals bij Merces is bovendien door registratie geborgd.  

Meer informatie:  

NIRPA: nirpa.nl • info@nirpa.nl • T (033) 454 66 48 

Merces : merces.nl T 088 648 91 00 info@merces.nl