De salarisprofessionals van Witlox VCS Accountants & Adviseurs zijn NIRPA gecertificeerd!

14 mei 2024 | Persbericht

Via collectieve inschrijving van alle salarisprofessionals in het NIRPA register sluit Witlox VCS Accountants & Adviseurs zich aan bij het NIRPA. Het NIRPA staat voor kwaliteitsborging van salarisprofessionals.

Wim Ligtenberg (Teamleider van Team Personeel bij Witlox VCS Accountants & Adviseurs):
‘Onze 5 loonadviseurs beschikken over een jarenlange ervaring met het verwerken, controleren, ondersteunen en adviseren op het gebied van salarisadministraties en de daarbij voortdurende veranderingen op het gebied van wet- en regelgeving. Deze professionals beschikken over een uitgebreide kennis van diverse Cao’s en bedrijfsreglementen. Door de loonadviseurs in te schrijven bij het NIRPA als RSA of RPP kunnen zij nu ook naar buiten treden als specialisten met de kwaliteitswaarborging van het NIRPA.

Het volgen van PE voor de NIRPA-registratie draagt verder ook bij het up-to-date houden en uitbreiden van hun vaktechnische kennis en vaardigheden waardoor zij hun klanten altijd van advies kunnen voorzien op basis van de meest recentelijke ontwikkelingen.’

Door registratie van de salarismedewerkers ondersteunt en erkent Witlox VCS Accountants & Adviseurs de kwaliteitswaarborg van het NIRPA voor salarisprofessionals. Permanente Educatie van de salarisprofessionals bij Witlox VCS Accountants & Adviseurs is bovendien door registratie geborgd.

Meer informatie:

NIRPA: www.nirpa.nlinfo@nirpa.nl • T (033) 454 66 48
Witlox VCS Accountants & Adviseurs: www.witloxvcs.nllonen@witloxvcs.nl • T 076-5225330