De salarisprofessionals van Xelio zijn NIRPA gecertificeerd!

20 juni 2024 | Persbericht

Via collectieve inschrijving van alle salarisprofessionals in het NIRPA register sluit Xelio zich aan bij het NIRPA. Het NIRPA staat voor kwaliteitsborging van salarisprofessionals.

Sabine Lenderink-Haarman  (Manager Xelio):
‘Wij zeggen ‘wat telt zijn de mensen’ en dat komt omdat wij bij Xelio geloven dat de mens centraal staat in iedere organisatie. Ook in onze eigen organisatie. Onze specialisten staan dagelijks klaar om mens en werk dichter bij elkaar te brengen op het gebied van salaris en HR. Door ons aan te sluiten bij het Nirpa en ons voortdurend te ontwikkelen in de snel veranderende wereld van salaris, loonbelasting, sociale zekerheid en arbeidsrecht geven wij onze medewerkers de mogelijkheid zich verder te bekwamen en laten we onze relaties zien dat er op onze specialistische kennis gebouwd kan worden.’

Door registratie van de salarismedewerkers ondersteunt en erkent Xelio de kwaliteitswaarborg van het NIRPA voor salarisprofessionals. Permanente Educatie van de salarisprofessionals bij Xelio is bovendien door registratie geborgd.

Meer informatie:

NIRPA: www.nirpa.nl info@nirpa.nl • T (033) 454 66 48 
Xelio: www.xelio.nl  slenderink@xelio.nl • T (085) 022 05 84