Flynth adviseurs en accountants sluit zich aan bij het NIRPA! – September 2013

7 september 2013 | Persbericht

flynth

Flynth heeft op het NIRPA congres van 10 september aangekondigd per 1 oktober 2013 alle daartoe gekwalificeerde salarisprofessionals collectief te registreren in het register RPP van de Stichting Nederlands Instituut van Payroll Professionals (NIRPA). Hierdoor zijn zij gerechtigd de erkende titel RPP te voeren.

Helma van Gelsdorp , Vakdirecteur Arbeidszaken Flynth:
” Onze klanten kunnen rekenen op een goede kwaliteit van onze dienstverlening. Om deze kwaliteit te waarborgen heeft Flynth een eigen kwaliteit beheerssysteem, inschrijving in het NIRPA register is één van de vereisten om tekeningsbevoegd salarisadministrateur te kunnen worden. Door permanente educatie beschikken de salarisadministrateurs van Flynth over actuele vaktechnische kennis en kunnen hiermee onze klanten optimaal ondersteunen in de dagelijkse praktijk. Kwaliteit voor de klant staat bij ons centraal”

Flynth geeft door deze registratie aan de visie en het kwaliteitswaarborg van het NIRPA te ondersteunen en te erkennen en hiermee tevens het belang van permanente educatie van de Flynth medewerkers op het gebied van salarisadvies te borgen.
De inschrijving van de Flynth medewerkers is weer een mooie stap in de groei en erkenning van het NIRPA kwaliteitswaarborg voor payroll professionals.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met het NIRPA via www.nirpa.nl en mail: info@nirpa.nl of met Flynth via www.flynth.nl en mail: arbeidszaken@flynth.nl