Incomme Consulting sluit zich aan bij het NIRPA! – September 2014

11 september 2014 | Persbericht

nirpa12Schermafbeelding 2014-09-05 om 11.55.06

 

 

 

 

Incomme Consulting heeft per 1 september zijn daartoe gekwalificeerde salarisconsultants collectief ingeschreven in de registers RSa/RPP van Stichting Nederlands Instituut van Payroll Accounting (NIRPA). Hierdoor zijn zij gerechtigd de erkende titel RSa/RPP te voeren.

Koert van Loon (directeur):

“Onze consultants onderscheiden zich in de markt door een zeer diepgaande pakketkennis, gecombineerd met een jarenlange praktijkervaring op het gebied van personeels- en salarisadministraties. Mede door een collectieve registratie bij het NIRPA en het volgen van Permanente educatie houden wij de kwaliteit en de kennis van hen op peil.”

Door registratie geeft Incomme Consulting aan de visie en het kwaliteitswaarborg van het NIRPA te ondersteunen en te erkennen. De Permanente Educatie van de Incomme Consulting salarisprofessionals op het vakgebied van salarisadvies is bovendien door registratie geborgd. Inschrijving van de Incomme Consulting medewerkers is weer een verdere stap in de groei en erkenning van het NIRPA kwaliteitswaarborg voor Payroll Professionals.

Meer informatie:
NIRPA: www.nirpa.nl •  info@nirpa.nl  • T (033) 454 66 48
Incomme Consulting: www.incomme.nl •  info@incomme.nl  •  T (0416) 364 901