Inschrijving van de 1500ste Payroll Professional!

6 juli 2017 | Nieuwsbrief Persbericht

Steeds meer payroll professionals en organisaties kiezen voor NIRPA certificering.

De groei van de NIRPA-registers is de laatste jaren snel gegaan. Na de inschrijving van de 1250ste Payroll Professional in 2015 is op 3 juli j.l. de 1500ste payroll professional NIRPA gecertificeerd!
Een duidelijk signaal voor de steeds grotere erkenning van de titels Register Payroll Professional (RPP) en Register Salarisadministrateur (RSa). De groei is mede te danken aan collectieve inschrijvingen van bedrijven en organisaties.

Uitreiking van het 1500ste certificaat van inschrijving aan Sander Zijlstra RPP,(Senior salarisadviseur bij Salariszaken/Logisal)- links op de foto- door Marcel van der Sluis (Bestuurder NIRPA)

Stichting Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA) werkt sinds de oprichting in 2004 aan de (h)erkenning van het vakgebied van de salarisadministratie. Het kwaliteitswaarborg wordt door registratie van de NIRPA gecertificeerde Payroll Professionals vastgelegd. Naast beheer van de registers RPP en RSa accrediteert het NIRPA relevante trainingen en opleidingen in het kader van Permanente Educatie voor de Payroll Professionals.


Meer informatie:
NIRPA: www.nirpa.nl •  info@nirpa.nl • T (033) 454 66 48