Inschrijving van de 2000ste Salarisprofessional!

14 december 2020 | Persbericht

De stichting NIRPA, die staat voor kwaliteitsborging van salarisprofessionals, heeft vorige week de 2000ste inschrijving in het register ontvangen. Miranda Meijndert heeft zich ingeschreven voor het Register Salarisadministrateur (RSa).

Na de inschrijving van de 1000e salarisprofessional in 2014 is het hard gegaan met de groei van het aantal geregistreerde salarisprofessionals. Nadat in 2017 de 1500ste inschrijving plaatvond, zijn er nu dus 2000 salarisprofessionals die de titel RSa (Register Salarisadministrateur) of RPP (Register Payroll Professional) mogen voeren.

Marcel van der Sluis (bestuur NIRPA):

“We mogen gerust spreken van een nieuwe mijlpaal voor NIRPA en de erkenning van het vakgebied payroll. NIRPA staat immers niet alleen voor kwaliteitsborging van de salarisprofessional, maar ook voor erkenning van het vakgebied. Het is mooi om te kunnen constateren dat steeds meer salarisprofessionals een groot belang hechten aan het vastleggen van hun kennisniveau.

Dit jaar zien we naast de collectieve inschrijvingen via organisaties een opvallende toename van registraties van individuele professionals. Juist nu wordt NIRPA registratie als toegevoegde waarde  gezien om aan te geven dat men kennis up-to-date houdt door permanente educatie. Dit is niet alleen belangrijk voor de salarisprofessionals zelf, maar ook een belangrijk signaal voor werkgevers en opdrachtgevers.

Ook in de toekomst zal NIRPA zich blijven inzetten voor brede erkenning van de werkzaamheden van de salarisprofessionals!”.

 

Stichting Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA) werkt sinds de oprichting in 2004 aan de (h)erkenning van het vakgebied van de salarisadministratie. De kwaliteitswaarborg wordt door registratie van de NIRPA gecertificeerde salarisprofessionals vastgelegd.

 

Meer informatie: NIRPA: https://www.nirpa.nl •   info@nirpa.nl • T (033) 454 66 48