Medewerker Communicatie en Marketing

19 september 2022 | Werken bij het NIRPA

Communicatie | Marketing | PR | Administratie | Hands-on| 28 – 32 uur| Amersfoort

Vanwege het vertrek van een collega is het NIRPA op zoek naar een enthousiaste

Medewerker Communicatie en Marketing met administratieve vaardigheden – 28 tot 32 uur per week

Wat ga je doen?

Voor jou ligt de focus op communicatie en marketing. Je wordt verantwoordelijk voor de social media, het regelen van de advertenties, je zorgt ervoor dat de nieuwsbrieven op tijd de deur uitgaan en je houdt je bezig met de communicatie naar relaties. Verder bewaak je de huisstijl en beheer je de website. Daarnaast werk je mee op het Registerbureau en verwerk je onder andere aanmeldingen en mutaties en beantwoord je vragen van professionals. Samen met je collega’s organiseer je jaarlijks enkele evenementen en vertegenwoordig je het NIRPA op vakbeurzen.

Er is veel ruimte voor jouw ideeën over hoe jij de zichtbaarheid en naamsbekendheid van het NIRPA denkt te vergroten. Het team waar je in komt te werken is klein en gewend om zelfstandig te werken. Iedereen heeft zijn eigen aandachtsgebied, maar we werken ook nauw samen.

Wie ben jij?

  • Je hebt tenminste 3 jaar ervaring met communicatie, marketing en PR-werkzaamheden.
  • Je hebt kennis van en ervaring met het beheren van websites (WordPress) en social media.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
  • Je functioneert op tenminste MBO+ werk- en denkniveau.
  • Je bent creatief, resultaatgericht en toont initiatief.
  • Je bent een klantvriendelijke teamspeler.

Wie zijn wij?

Wij zijn het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA). Een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk die sinds 2004 bestaat. We zijn een klein hecht team van zes collega’s met dezelfde missie: kwaliteitsborging voor salarisprofessionals en streven naar meer en bredere erkenning van het payroll vakgebied.

Salarisprofessionals kunnen opgenomen worden in het Register Salarisadministrateur (RSa) of in het Register Payroll Professionals (RPP) als ze voldoen aan de toelatingscriteria. Na registratie houden de professionals hun vakkennis up-to-date door zich te blijven bijscholen en te voldoen aan de Permanente Educatie (PE) eis. Ons accreditatiebureau toetst of de trainingen in aanmerking komen voor accreditatie en PE-punten. Steeds meer werkgevers en organisaties die actief zijn in de salarisverwerking zien de toegevoegde waarde van het NIRPA voor de (h)erkenning van de werkzaamheden van salarisprofessionals. We groeien dan ook sterk.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie met een grote mate van zelfstandigheid waarbinnen eigen initiatief gewaardeerd wordt. De organisatie is klein en kent een platte organisatiestructuur met korte lijnen en er is ruimte om je verder te ontwikkelen. De functie is qua werktijden flexibel in te richten, alleen is donderdag de vaste dag waarop iedereen werkt. De standplaats is Amersfoort maar een deel van je werktijd kun je ook vanuit huis werken. Je ontvangt een marktconform salaris, pensioenbijdrage, laptop en telefoon van de zaak. Wij stimuleren persoonlijke groei en bieden ruime opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Stuur je CV met motivatie naar vacatures@nirpa.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie Communicatie en Marketing’. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Marga de Nooij via info@nirpa.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.