Medewerker registerbureau

22 juli 2022 | Werken bij het NIRPA

Administratie | PR | Communicatie| Marketing| Hands-on| 24 – 32 uur| Amersfoort

Vanwege het vertrek van een collega is het NIRPA op zoek naar een enthousiaste

Administratief medewerker met focus op Communicatie en Marketing 24 tot 32 uur per week

Wat ga je doen als je ons team komt versterken?

Voor jou als nieuwe collega ligt de focus op de communicatie en marketing, naast de administratieve werkzaamheden die je voor het Registerbureau verricht. Binnen het NIRPA zijn er verschillende werkzaamheden, waar ieder teamlid een eigen verantwoordelijkheid heeft. Je wordt verantwoordelijk voor de social media, het regelen van de advertenties, je zorgt ervoor dat de nieuwsbrieven de deur uitgaan en je houdt je bezig met de communicatie naar professionals en externe relaties. Verder bewaak je de huisstijl en beheer je de website. Daarnaast werk je mee op het Registerbureau en verwerk je onder andere aanmeldingen en mutaties en beantwoord je vragen van professionals. Samen met je collega’s organiseer je jaarlijks enkele evenementen en vertegenwoordig je het NIRPA op beurzen en vakdagen.
Er is veel ruimte voor eigen ideeën over hoe de zichtbaarheid en naamsbekendheid van het NIRPA te vergroten en de toegevoegde waarde van NIRPA-certificering over te brengen.

Kortom, je bent medeverantwoordelijk voor het actueel houden van het register met specifiek daarbij de aandachtsgebieden PR, communicatie en marketing. Meedenken en doen waar een grote mate van zelfstandigheid bij nodig is, maar ook creativiteit, organisatietalent en collegialiteit! Want je doet het niet alleen. Het team waar je in komt te werken is klein en gewend om zelfstandig te werken, waarbinnen ieder zijn eigen aandachtsgebied heeft, maar waar ook nauw samengewerkt wordt.

De functie laat zich samenvatten als een veelzijdige operationele, administratieve en creatieve ‘regel’functie.

Wie ben jij?

  • Je hebt tenminste 3 jaar werkervaring in een soortgelijke administratieve, creatieve functie.
  • Je hebt ruime ervaring met communicatie, marketing en PR-werkzaamheden.
  • Je hebt kennis van en ervaring met het beheren van websites (WordPress) en social media.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je beheerst de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, uitstekend.
  • Je functioneert op tenminste MBO+ werk- en denkniveau.
  • Je bent creatief, resultaatgericht en toont initiatief.
  • Je bent een klantvriendelijke teamspeler.

Wie zijn wij?

Wij zijn het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA) en bestaan sinds 2004 als
onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. We zijn een klein hecht team van 6 collega’s met
dezelfde missie: kwaliteitsborging voor salarisprofessionals en streven naar meer en bredere erkenning van het vakgebied payroll.

Salarisprofessionals kunnen opgenomen worden in het Register Salarisadministrateur (RSa) of in het Register Payroll Professionals (RPP) als ze voldoen aan de toelatingscriteria en beschikken over de juiste diploma’s.

Na registratie houden de professionals hun vakkennis up to date door zich te blijven bijscholen
en te voldoen aan de Permanente Educatie (PE) eis. Ons Accreditatiebureau toetst of de opleidingen in aanmerking komen voor accreditatie en PE-punten.
Steeds meer werkgevers en organisaties die actief zijn in de salarisverwerking zien de toegevoegde waarde van het NIRPA voor de (h)erkenning van de werkzaamheden van salarisprofessionals. We groeien dan ook sterk.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie met een grote mate van zelfstandigheid waarbinnen eigen initiatief gewaardeerd wordt. Je komt te werken in een gezellig team met een plezierige werksfeer met ambitieuze collega’s die klaarstaan voor elkaar.
De organisatie is klein en kent een platte organisatiestructuur met korte lijnen en waar ruimte is om je verder te ontwikkelen. De functie is qua werktijden flexibel in te richten, alleen is donderdag de vaste dag waarop iedereen werkt. De standplaats is Amersfoort waarbij ook een deel van de werktijd vanuit huis gewerkt kan worden. Je ontvangt een marktconform salaris, pensioenbijdrage, laptop en telefoon van de zaak. Persoonlijke groei wordt gestimuleerd en wij bieden ruime opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Stuur je CV met motivatie naar vacatures@nirpa.nl t.a.v. Marcel van der Sluis onder vermelding van ‘Sollicitatie Registerbureau’. Voor meer informatie over de vacature, neem contact op met Marga de Nooij via info@nirpa.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.