Nieuwsbrief juni 2018

12 juni 2018 | Nieuwsbrief

NIRPA congres 2018, schrijf in vóór 15 juli!
NIRPA Congres 2018: hét congres voor de Payroll Professional! Voor alle in het NIRPA register ingeschreven professionals is er tot 15 juli de gelegenheid zich tegen het aantrekkelijke tarief van (€ 100,-*) in te schrijven. Zet 11 september 2018 nú in uw agenda. Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Door deel te nemen:

–       vergroot u uw vakkennis en vaardigheden;

–       breidt u uw professionele netwerk uit;

–       praat en denkt u mee over de toekomst van het vak;

–       worden er 40 PE punten toegevoegd aan uw PE dossier;

–       mist u hét jaarlijkse event voor de Payroll Professional niet.

Voor het volledige programma: https://www.nirpa.nl/congres2018/  . Het tarief voor deelname is voor niet NIRPA geregistreerden € 350,-*. Voor in het register ingeschreven professionals geldt vanaf 15 juli een prijs van € 200,-*. Alle bedragen zijn incl. buffet na afloop. *alle bedragen zijn excl. BTW. Aanmelden is mogelijk via deze link.

Trendonderzoek Salarisprofessionals 2018
Investeer 15 minuten in de toekomst van het vakgebied payroll; doe mee met het Trendonderzoek Salarisprofessionals 2018!
Het Trendonderzoek Salarisprofessionals 2018 is een onafhankelijk en grootschalig onderzoek naar de functie van Payroll Professional, geïnitieerd door het Nederlands Instituut Register payroll Accounting (NIRPA). Het NIRPA is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Dit onderzoek past bij de doelstellingen van het NIRPA: Streven naar grotere (h)erkenning van het vakgebied en de werkzaamheden van de Payroll Professional. Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van de functie van salarisprofessionals in Nederland nodigen wij alle salarismedewerkers en -adviseurs uit aan dit onderzoek mee te werken. Door medewerking draagt u bij aan het verbeteren van de algemene kennis en waardering over het vakgebied salarisverwerking. Deze enquête bevat vragen over verschillende facetten van uw functie. Het onderzoek focust op de volgende onderwerpen:

–       Trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied;
–       Ontwikkelingen in de functie van Payroll Professional;
–       Kennis en vaardigheden van de Payroll Professional.

De enquête neemt ongeveer 15 minuten van uw tijd in beslag. De antwoorden die u geeft, blijven anoniem. Meedoen kan nog tot 1 juli a.s. via deze link.

Vacature nieuwe voorzitter Raad van Toezicht
De NIRPA Raad van Toezicht bestaat uit vijf leden, inclusief de voorzitter. Vanwege het bereiken van de maximale benoemingstermijn van de huidige voorzitter komt deze positie vacant per eind 2018. https://www.nirpa.nl/voorzitter-raad-van-toezicht/ 

Uitgelicht door het Accreditatiebureau
Opvoeren niet vooraf geaccrediteerde cursussen
Naast het toevoegen van een ‘vooraf geaccrediteerde’ cursus, kunt u ook een ‘niet vooraf geaccrediteerde’ cursus en/of opleiding ter beoordeling en accreditatie opvoeren in PE-online. Kies hiervoor altijd de optie: ‘Scholing – NIET vooraf geaccrediteerd door NIRPA’. Een uitgebreide beschrijving van de werkwijze vindt u in hoofdstuk 8 van de handleiding PE-online.
Is de cursus wel vooraf geaccrediteerd, maar niet zichtbaar in de PE-kalender? Laat het ons weten via accreditaties@nirpa.nl. Wij helpen u graag verder om de cursus op de juiste manier toe te voegen.

Payroll Praat! 2018
De netwerkbijeenkomst Payroll Praat op 24 april jl. is goed bezocht en hoog gewaardeerd door de deelnemers. De sessie: “Van Perfectionist naar Optimalist” door Roos Woltering was een eyeopener voor veel deelnemers. Bekijk hier een sfeerimpressie van de bijeenkomst. 

PE online account
Wijzigingen in uw PE online account, die u niet zelf aan kunt passen, kunt u per mail doorgeven aan ons secretariaat via info@nirpa.nl. Dit geldt voor bijvoorbeeld facturatiegegevens.

Certificaat
Vanaf eind februari hebben wij een nieuw onderdeel toegevoegd op uw certificaat van inschrijving. Hier staat nu ook vermeld sinds wanneer u ingeschreven staat in het register.

AVG
Wij hebben in het kader van de nieuwe privacywet, de AVG, ons privacy statement aangepast. U kunt ons privacy statement op onze website vinden via deze link.
Uw privacy is belangrijk voor ons en staat voorop in de aanpassingen die wij hebben gedaan. Behalve het aanpassen van ons privacy statement hebben we met succes een project afgerond om te voldoen aan de AVG. Mocht u vragen hebben over hoe NIRPA uw gegevens verwerkt, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Uitschrijving
In het kader van de AVG bewaren wij uw gegevens niet meer na uw uitschrijving uit het register. Om die reden ontvangt u van ons een opgaaf van registratie. Wanneer u in de toekomst besluit om zich opnieuw te registreren, kunt u deze opgaaf gebruiken voor de inschrijving.