Nieuwsbrief oktober 2022

19 oktober 2022 | Nieuwsbrief

Terugblik NIRPA Congres 2022

NIRPA Congres 2022

Op 13 september vond in de Jaarbeurs Utrecht, in samenwerking met hoofdsponsor BCS, hét NIRPA congres voor Salarisprofessionals plaats. Met 500 deelnemers, 25 informatiestands, 3 plenaire sessies, 4 verschillende break-sessies, Kim Coppes als dagvoorzitter, volop mogelijkheden tot netwerken en een gemiddelde waardering van een 7,6, kijken wij terug op een geslaagde dag.

Kijk op onze homepage voor de sfeerimpressie

PE cheque

De PE cheque t.w.v. € 500 voor het goed oplossen van de puzzel op de informatiemarkt is gewonnen door Nina Di Giovanni RPP. 
De cheque van € 500 is inmiddels overhandigd.

Commissie programma NIRPA Congres 2023

Graag nodigen wij geregistreerde professionals uit om mee te denken over de invulling van het congres 2023. Heb je ideeën over onderwerpen en wil je meepraten over de invulling van de sessies van het volgende NIRPA Congres, meld je dan aan. Er wordt eenmalig een bijeenkomst van 2 uur georganiseerd op een nader te bepalen datum. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Aanmelden voor deze commissie kan tot uiterlijk 31 december 2022 via info@nirpa.nl onder vermelding van ‘aanmelding cie programma NIRPA Congres 2023’.

Nieuwe collectief geregistreerde organisaties

In de afgelopen maanden zijn de volgende organisaties collectief aangesloten bij het NIRPA:

  • Hendriksen Accountants en Adviseurs
  • Universiteit Twente
  • WEA Zuid-West

Wijziging regeling overschotpunten vanaf reglement 2023

Vanaf 2023 zullen overschotpunten niet meer vervallen en gewoon meetellen in het behaalde resultaat. Wel blijft het maximum gelden van het aantal punten dat je per jaar als overschot kunt meenemen naar de volgende registratieperiode.

Maximaal aantal overschotpunten RSa: 60
Maximaal aantal overschotpunten RPP: 80

Op dit moment is het zo dat overschotpunten die meegenomen worden uit een registratiejaar vervallen als deze in het volgende registratiejaar niet ingezet worden.

Facturatie registratiejaar 2023

Begin december wordt de factuur verstuurd voor registratiekosten 2023. Om de factuur met de juiste tenaamstelling en naar het juiste e-mailadres te kunnen versturen, is het van belang dat de juiste gegevens bij ons bekend zijn.

Zijn de factuurgegevens voor jouw registratie dit jaar gewijzigd en heb je dit nog niet aan ons doorgegeven? Laat het ons z.s.m. weten via info@nirpa.nl.
Factuur- en/of werkgevergegevens kun je niet zelf aanpassen in je Mijn NIRPA account.

Let op, is er een inkoopnummer nodig voor de factuur van jouw registratie? Laat ons ook dat z.s.m. weten.

Accreditatiebureau Tips & Tricks

Nieuwe opleiders

  • Leidse Onderwijsinstellingen
  • Visma Raet
  • Visma YouServe

Berichten uit PE online

Het kan zijn dat wij bij het behandelen van een aanvraag voor accreditatie extra informatie van je nodig hebben. Wij sturen hiervoor een bericht vanuit PE online. In jouw PE online dossier zie je dat rechtsboven bij Berichten terug. Er staat een rode stip en het aantal ongelezen berichten wordt tussen haakjes weergegeven.

Omdat je waarschijnlijk niet dagelijks in PE online kijkt, kun je bij Mijn gegevens > Meldingen instellen dat je een e-mailnotificatie voor het bericht ontvangt. Let op, dit is alleen een notificatie. Het volledige bericht is te lezen in PE online.

Activiteiten 2022

Aan het einde van het jaar is het aanbod aan PE activiteiten groot. Dit betekent ook meer aanvragen voor accreditatie in PE online en dus een langere behandeltijd.
Heb je activiteiten gedaan die je al kunt indienen? Doe dit dan nu om de grote drukte iets voor te zijn.

Denk ook aan het toevoegen van de juiste benodigde informatie zoals het inhoudelijke programma, de tijdsindeling (met pauzetijden) en een geldig persoonlijk bewijs van deelname. Zie ook het reglement.

PE kalender

Dit jaar is de PE kalender vernieuwd, waardoor deze nog overzichtelijker is geworden. Heb jij ‘m al gezien?

In de PE kalender staat het vooraf geaccrediteerde aanbod en je kunt een gevolgde activiteit via het plusje voor de titel makkelijk aan je dossier toevoegen.

Check regelmatig de PE kalender voor nieuw aanbod.

PE kalender

Meer informatie over PE kun je vinden in het NIRPA reglement.
Heb je vragen dan kun je ons uiteraard ook mailen. Voor vragen over PE en accreditatie mail je naar accreditatiebureau@nirpa.nl.

NIRPA reglement