Nieuwsbrief september 2018

27 september 2018 | Nieuwsbrief

NIRPA congres 11 september 2018
Het salarisvak verandert sterk. Ontwikkelingen op het gebied van automatisering en nieuwe wet- en regelgeving zoals de AVG hebben nu al invloed op ons dagelijkse werk. Een vast ijkpunt in al deze ontwikkelingen is het jaarlijkse NIRPA congres, inmiddels al voor de negende keer gehouden. Dit jaar onder de enthousiaste leiding van dagvoorzitter Rutger Mollee. Ruim 500 salarisprofessionals kwamen dit jaar naar het congres om vakgenoten te ontmoeten, maar vooral om weer even met een scherpe blik te kijken naar de nieuwste ontwikkelingen in hun vak. Kennis uit het vakgebied payroll delen en ervaringen uitwisselen, daar draait het congres om. Tijdens de plenaire- en break-outsessies kwamen er weer veel verschillende onderwerpen uit het vakgebied payroll aan bod. Veel deelnemers hebben hun zakelijke netwerk kunnen uitbreiden. Een video impressie van het congres is hier te bekijken. Bekijk ook de foto’s en lees de blog over het congres! We hebben weer veel positieve reacties en evaluaties over het congres ontvangen. De gemiddelde waardering voor de dag is een 7.9!

De PE cheque t.w.v. € 500,- voor het goed oplossen van de puzzel op de informatiemarkt is gewonnen door Pauline Boumans (RPP). Het juiste antwoord is: “NIRPA: een rugzak vol salariskennis”. De cheque van € 500,- wordt begin oktober overhandigd.

De PE punten voor het bijwonen van het NIRPA congres 2018 zijn voor de deelnemers toegevoegd aan het dossier op PE online.

NIRPA congres en Payroll Praat! 2019
Op 10 september 2019 is het 10 jarig jubileumcongres. NIRPA geregistreerde professionals kunnen zich voorinschrijven voor het gereduceerde tarief van € 100,-*. Daarmee is een plek op het congres gegarandeerd. Aanmelden voor de netwerkbijeenkomst Payroll Praat! op 9 april 2019 (€ 17,50* voor RPP/RSa) is al mogelijk.

Trendonderzoek Salarisprofessionals 2018
Tijdens het congres zijn de resultaten van het NIRPA Trendonderzoek Salarisprofessionals gepubliceerd en toegelicht.

Het Trendonderzoek Salarisprofessionals 2018 wordt aangeboden aan Gert-Jan Buitendijk (r) , Directeur-Generaal Werk Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid door Marcel van der Sluis (l) , bestuurder NIRPA.

Veel aanpassingsvermogen en de drive om te blijven ontwikkelen, zo typeerde Gert-Jan Buitendijk, Directeur-Generaal Werk bij het ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid de salaris-professional van nu in zijn bijdrage tijdens het congres. De heer Buitendijk nam tijdens het NIRPA congres het eerste exemplaar van het jaarlijkse trendonderzoek in ontvangst. De eindrapportage van het onderzoek is gratis te downloaden. Een hardcopy exemplaar is op aanvraag beschikbaar. Dank aan alle Payroll Professionals voor het meedoen aan het onderzoek.

Uitgelicht door het Accreditatiebureau
Opleiders
Per 1 oktober 2018 is Exact Software Nederland B.V. geaccrediteerd opleider.

Invoeren PE – activiteiten 2018
Denkt u eraan om tijdig uw PE-activiteiten over 2018 op te voeren in PE online? Misschien heeft u nog een aantal activiteiten op de planning staan of bent u nog op zoek naar een cursus. Geaccrediteerde cursussen kunt u vinden op de PE-kalender op onze website. In hoofdstuk 4 van het NIRPA reglement kunt u zien welke activiteiten onder Permanente Educatie vallen.

Heeft u vragen over dit onderwerp? Laat het ons weten via e-mail accreditaties@nirpa.nl of bel naar 033 – 7999357. Wij helpen u graag verder!

PE online app

Er is een NIRPA PE-online app in de Google Play Store en de Apple App Store. Via de PE online app zijn alle gebruikelijke functies van PE online voor de professionals beschikbaar. Het voordeel van de app is dat je device gekoppeld is aan je account waardoor je dus maar één keer hoeft te koppelen en verder niet meer hoeft in te loggen. De app is te koppelen via de volgende instructies.