NIRPA in de vakjury bij de eerste Global Payroll Awards

21 januari 2016 | Persbericht

Op 26 mei worden in Londen voor de eerste keer de Global Payroll Awards uitgereikt. Met dit initiatief tilt de organisatie de aandacht voor het vakgebied payroll op een wereldwijd niveau. NIRPA-directeur Marcel van der Sluis zal als een van de zes juryleden de voordrachten beoordelen.
Er worden Global Payroll Awards verleend in 14 categorieën, van Country Payroll Provider of the Year tot Global Shared Services Team of the Year. Er zijn awards voor zowel individuele als team-prestaties. Ook Nederlandse nominaties worden door de organisatie van harte toegejuicht. Zie voor categorieën en richtlijnen http://www.globalpayrollawards.com. Deelname is gratis, de sluitingstermijn voor nominaties is 26 februari.

Initiatiefnemer Melanie Pizzey, CEO van de Global Payroll Association: “Een jaar lang heeft de GPA Payroll and HR professionals over de hele wereld geholpen met haar expertise, middelen, webinars, training, e-magazine and symposia. De Global Payroll Awards zijn de eerste in hun soort in de wereldwijde arena en vieren het integrale werk en de deskundigheid van payroll professionals wereldwijd.”

Over het NIRPA zegt Melanie: “The Global Payroll Association (GPA) is honoured that our partners are involved in our first Global Payroll Awards on 26 May 2016. NIRPA epitomises the importance of quality assurance for payroll professionals and continuing education that we continue to promote through the GPA.”

Meer informatie:
NIRPA: www.nirpa.nlinfo@nirpa.nl • T (033) 454 66 48