NIRPA Nieuwsbrief april 2016

12 april 2016 | Nieuwsbrief

Invoeren PE activiteiten 2015
De termijn voor het invoeren van activiteiten voor het behalen van de PE eis 2015 is per 1 februari 2016 verlopen. Het secretariaat heeft de puntencontrole uitgevoerd en alle dossiers doorgenomen. Bij vragen over uw dossier zal het secretariaat contact met u opnemen.

Certificaten 2016
Het certificaat als bewijs van NIRPA certificering is verstuurd aan alle geregistreerden die conform het reglement aan de eisen voor registratie hebben voldaan. Aan de hand van de PE-puntencontrole zijn er 18 professionals uitgeschreven die niet aan de reglementaire PE eis hebben voldaan.
Er is gebleken dat Payroll Professionals die voor internationale organisaties werken vaak een Engelstalig certificaat voor hun werkgever nodig hebben. Het is mogelijk om via het secretariaat een in het Engels opgesteld certificaat aan te vragen. Nog geen certificaat voor 2016 ontvangen en heeft u wel voldaan aan de PE eis én de factuur voor registratie 2016 betaald? Neem dan contact op met ons secretariaat via info@nirpa.nl.

Netwerkbijeenkomst Payroll Praat! 19 april 2016, aanmelden kan nog!
Naast het succesvolle jaarlijkse NIRPA congres organiseren wij voor de 3e maal deze bijeenkomst. Een prima gelegenheid om uw professionele netwerk uit te breiden, nieuwe vaardigheden te leren en met elkaar te praten over het salaris vak. Ook dit jaar zal Payroll Praat! plaatsvinden in de Mariënhof te Amersfoort.
Het vakgebied payroll veranderd. Gerda Bos geeft de workshop “Meeveranderen en regie houden” aan de hand van voorbeelden uit de praktijk van de Payroll Professional.

Het volledige programma ziet er als volgt uit:
15:00 – 15:30 Ontvangst met koffie en thee
15:30 – 15:40 Welkom en introductie spreker
15:40 – 16:40 Meeveranderen en regie houden? Gerda Bos
16:40 – 17:00 Publicatie NIRPA congresprogramma en aankondiging nieuw NIRPA project
17:00 – 18:30 Netwerken met drankje en hapje

Aanmelden kan via info@nirpa.nl of https://nlnirp-tulubyevo.savviihq.com/netwerkbijeenkomst-payroll-praat-2016/
De kosten voor deze netwerkbijeenkomst bedragen € 17,50,- exclusief BTW voor NIRPA-geregistreerden. Deelnemen aan deze sessie is goed voor 10 Vaardigheidspunten.
Belangrijk: Wanneer u zich heeft aangemeld maar geen bevestiging heeft ontvangen, neem dan contact op met het secretariaat.

Commissie Evaluatie Permanente Educatie
De commissie heeft tijdens de halfjaarlijkse bijeenkomst de evaluaties over het 2e halfjaar 2015 besproken. Er zijn een aantal aanbevelingen gedaan door de commissie over het in de toekomst niet meer accrediteren van een aantal modules die niet of minder geschikt worden geacht voor het vakgebied. Hans Pekel is toegetreden als nieuw commissielid.

Opleiders en opleidingen
Sinds onze laatste nieuwsbrief zijn de volgende opleiders geaccrediteerd:
• ARSU opleidingen
• Limes academy
• Hendrikx en Bakker:
• Performa
Voor details over de geaccrediteerde opleidingen: https://nlnirp-tulubyevo.savviihq.com/pe-modules/

Let op: Volgende week een speciale NIRPA congres nieuwbrief!