Payroll-opleidingen

Payroll-opleidingen via NIRPA

Verschillende organisaties die bij NIRPA zijn geaccrediteerd zijn, bieden opleidingen aan voor payroll professionals. Wanneer u een payroll-opleiding volgt via het NIRPA, bent u ervan verzekerd dat de opleiding volgens de norm wordt verschaft. Nirpa erkent de vakdiploma’s op het gebied van o.a. VPS van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Wanneer u een opleiding volgt die door het NIRPA is geaccrediteerd, bent u ervan verzekerd dat het door u behaalde diploma wordt erkent.

Tijdens een payroll-opleiding wordt er kennis en vaardigheid ontwikkeld binnen het vakgebied van een payroll professional. Er kan bijvoorbeeld verdieping plaatsvinden op het gebied van arbeidsrecht, sociale verzekeringen, bedrijfseconomie, human resource en wet- en regelgeving.

Verschillende payroll-opleidingen

Op onze website vindt u een duidelijk overzicht van veel binnen de branche erkende opleidingen omtrent payroll. Door de veranderingen van het vakgebied van payroll professionals, is er een groot aantal opleidingen dat inmiddels beschikbaar is. Hieronder vindt u de payroll-opleidingen van verschillende organisaties die bij NIRPA zijn geaccrediteerd. De VPS-opleiding(en) worden, via diverse opleiders, op onze website aangeboden:

  • VPS, ook wel bekend als de Vakopleiding Payroll Services, is een zeer geschikte opleiding voor eenieder die zich wil specialiseren als loonadministrateur. Maar naast deze competenties, leert u ook over arbeidsrecht, loonbelasting, sociale zekerheid en communicatie- en informatietechnologie.

Naast de bovenstaande opleiding(en), zijn er nog vele andere opleidingen die worden aangeboden. Via deze link vindt u een overzicht op onze opleidingshuis-pagina.

Mocht u verder nog vragen hebben inzake onze VPS-opleiding, dan verwijzen wij u graag door naar ons opleidingshuis. Kan ons opleidingshuis uw vragen niet beantwoorden, dan zijn wij per mail te bereiken via info@nirpa.nl. Mocht u telefonisch contact met ons op willen nemen, dan kan dit via 033-4546648. We staan u graag te woord!