PDL-opleiding

Wat houdt een PDL-opleiding in

Een PDL-opleiding staat voor Praktijkdiploma Loonadministratie en is zeer geschikt voor eenieder die zich wil specialiseren als loonadministrateur. De PDL-opleiding die door ons wordt geaccrediteerd, worden door diverse opleiders aangeboden. Door een PDL-opleiding op zak te hebben, wordt de kans op een carrière binnen het vakgebied payroll aanzienlijk vergroot. Wij erkennen alleen de PDL-diploma’s die worden uitgegeven door de Nederlandse Associatie voor Examinering. De PDL-opleidingen die op onze website worden aangeboden, bestaan uit drie verschillende modules. Deze modules zijn als volgt:

  • Loonheffingen (LH);
  • Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid (ASZ);
  • Personeel, Organisatie & Communicatie (POC).

Voor een dergelijke PDL-opleiding is geen vooropleiding vereist. Wel wordt Basiskennis Loonadministratie (BKL) geadviseerd. Na het volgen en afronden van een PDL-opleiding, is het mogelijk om de vervolgopleiding Vakopleiding Payroll Services (VPS) te volgen.

Mocht u verder nog vragen hebben inzake onze PDL-opleiding, dan verwijzen wij u graag door naar ons opleidingshuis. Kan ons opleidingshuis uw vragen niet beantwoorden, dan zijn wij per mail te bereiken via info@nirpa.nl. Mocht u telefonisch contact met ons op willen nemen, dan kan dit via 033-4546648. We staan u graag te woord!