Salarisadministrateur opleidingen

Salarisadministrateur opleidingen via NIRPA

Verschillende organisaties die bij NIRPA geaccrediteerd zijn, bieden opleidingen aan voor salarisadministrateurs. Wanneer u een opleiding volgt die door het NIRPA is geaccrediteerd, bent u ervan verzekerd dat het door u behaalde diploma wordt erkent.

Verschillende salarisadministrateur opleidingen

Op onze website vindt u een duidelijk overzicht van veel binnen de branche erkende opleidingen omtrent salarisadministratie. Door de veranderingen van het vakgebied van salarisadministrateurs, is er een groot aantal opleidingen dat inmiddels beschikbaar is. Hieronder vindt u de salarisadministrateur opleidingen van verschillende organisaties die bij NIRPA zijn geaccrediteerd. De PDL-, VPS- en CBC-opleidingen worden, via diverse opleiders, op onze website aangeboden:

  • PDL, ook wel bekend als het Praktijkdiploma Loonadministratie, is een zeer geschikte opleiding voor eenieder die zich wil specialiseren als loonadministrateur. Deze opleiding biedt precies de kennis en vaardigheden die een loonadministratie-specialist nodig heeft.
  • VPS, ook wel bekend als de Vakopleiding Payroll Services, is een zeer geschikte opleiding voor eenieder die zich wil specialiseren als loonadministrateur. Gedurende deze opleiding leert u ook over arbeidsrecht, loonbelasting, sociale zekerheid en communicatie- en informatietechnologie.
  • CBC, ook wel bekend als Compensation & Benefits Consultant, is een opleiding die u omschoolt tot een deskundige in beloningsvraagstukken. Deze deskundigen worden in toenemende mate gevraagd in het bedrijfsleven. De opleiding biedt u dan ook handvatten op het gebied van beloningsbeleid.

Naast de bovenstaande opleidingen, zijn er nog vele andere opleidingen die worden aangeboden. Via deze link vindt u een overzicht op onze opleidingshuis-pagina.