VPS-opleiding

Wat houdt een VPS-opleiding in?

Een VPS-opleiding staat voor Vakopleiding Payroll Services en is zeer geschikt voor eenieder die zich wil specialiseren als payroll professional. Naast het specialiseren tot payroll professional, leert u bij een VPS-opleiding ook over arbeidsrecht, loonbelasting, sociale zekerheid en communicatie- en informatietechnologie. De VPS-opleiding die door ons wordt geaccrediteerd, worden door diverse opleiders aangeboden. Door een VPS-opleiding op zak te hebben, wordt de kans op een carrière binnen het vakgebied payroll aanzienlijk vergroot.

Voor een dergelijke VPS-opleiding is geen vooropleiding vereist. Wel wordt de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) geadviseerd. Na het volgen en afronden van de VPS-opleiding, is het mogelijk om de vervolgopleiding Compensation & Benefits Consultant (CBC) te volgen.

Mocht u verder nog vragen hebben inzake onze VPS-opleiding, dan verwijzen wij u graag door naar ons opleidingshuis. Kan ons opleidingshuis uw vragen niet beantwoorden, dan zijn wij per mail te bereiken via info@nirpa.nl. Mocht u telefonisch contact met ons op willen nemen, dan kan dit via 033-4546648. We staan u graag te woord!