Payroll Praat! 2018

Netwerkbijeenkomst Payroll Praat 24 april 2018!

Naast het succesvolle jaarlijkse NIRPA congres organiseren wij jaarlijks de netwerkbijeenkomst Payroll Praat! Een prima gelegenheid om uw professionele netwerk uit te breiden, nieuwe vaardigheden te leren en met elkaar te praten over het salarisvak. Ook dit jaar zal Payroll Praat! plaatsvinden in de Mariënhof te Amersfoort.

Van Perfectionist naar Optimalist

Perfectie wordt bereikt,
Niet wanneer er niets meer toe te voegen is,
Maar wanneer er niets meer weg te laten is.
(Antoine de Saint-Exupery)

Meer tijd, meer aandacht, meer energie besteden aan je taak is zeker niet altijd beter. Sterker nog, je werk kan er zelfs van in kwaliteit teruglopen, doordat je het doel voorbij schiet. Leer wat nodig is om een optimaal resultaat te behalen door het streven naar perfectie los te laten en je werk in het grotere geheel van de organisatie te plaatsen.

Roos Woltering is psycholoog en carrièrecoach met een fascinatie voor persoonlijke ontwikkeling. Als tool om balans te houden in deze 24/7 maatschappij heeft zij de trainingen van Perfectionist naar Optimalist en De kracht van imperfectie ontwikkeld, om het streven naar onrealistische perfectie los te laten. Zij combineert de belangrijkste leerpunten uit beide trainingen in deze sessie. Samen met deelnemers zoekt zij niet alleen naar wat mogelijk is, maar vooral ook naar wat nodig is voor een optimaal resultaat.

Het volledige programma ziet er als volgt uit:
15:00 – 15:30    Ontvangst met koffie en thee
15:30 – 15:40    Welkom en introductie spreker
15:40 – 16:40    Van Perfectionist naar Optimalist. Roos Woltering
16:40 – 17:00    Publicatie NIRPA congresprogramma en Trendonderzoek 2018
17:00 – 18:30    Netwerken met drankje en hapje

Deelnemen aan deze sessie is goed voor 10 Vaardigheidspunten

Aanmelden?
Aanmelden kan via dit formulier. Wanneer u gebruik heeft gemaakt van de voorinschrijving voor Payroll Praat! Ontvangt u automatisch een bevestiging en een factuur. Er is een maximum van 150 stoelen beschikbaar. Aanmelden gebeurt op first come, first serve basis.

Kosten deelname
De kosten voor deze netwerkbijeenkomst bedragen € 17,50,- exclusief BTW voor NIRPA geregistreerden. Uitsluitend toegankelijk voor NIRPA geregistreerde Payroll Professionals met maximaal 1 niet ingeschreven introducé. De toegangsprijs voor introducé bedraagt € 100,- exclusief BTW. Bij inschrijving in het NIRPA register 2018 door de introducé wordt het bedrag van € 82,50,- exclusief BTW in mindering gebracht op de kosten registratie 2018.