PE-Modules

Onder PE-modules worden verstaan cursussen, seminars, webinars, e-learning en leergangen.

PE-opleidingen

PE-opleidingen zorgen ervoor dat een financieel professional binnen zijn vakgebied zijn basiskennis onderhoudt. Hierbij zal de professional regelmatig getoetst worden. PE-opleidingen staan dan ook voor Permanente Educatie. Door middel van Permanente Educatie, kan de professional aantonen op de hoogte te zijn van de wettelijk vastgelegde kenniseisen binnen zijn vakgebied

Online Intermediairdagen PE

Van 6 t/m 10 december 2021 vinden de Online Intermediairdagen plaats van 13.00 uur tot 16.35 uur.

Salarisprofessionals die willen deelnemen aan de online Intermediairdagen, kunnen zich hiervoor inschrijven via Forum Salaris van de Belastingdienst. Mocht je interesse hebben, maar nog geen account hebben, dan kun je een account aanmaken op Forum Salaris van de Belastingdienst:

https://fsa.pleio.nl/. Via deze website kun je de informatie vinden over o.a. het programma, de inhoud van de sessies en de inschrijving.
Inschrijving en deelname zijn kosteloos.

Per dag zijn er maximaal 23 PE punten te behalen (4 sessies van 35 minuten). Na 10 december wordt door Forum Salaris een deelnamecertificaat verstrekt.

In PE-online kan de aanvraag voor PE-punten opgevoerd worden via “individuele activiteit” – “Niet vooraf geaccrediteerd”.

PE-logo

Het NIRPA heeft een PE-logo voor geaccrediteerde opleiders en opleidingen geïntroduceerd. NIRPA geaccrediteerde opleidingen en trainingen zijn aan dit logo te herkennen. Op deze pagina staan de PE-opleidingen die geaccrediteerd zijn door NIRPA.  

PE-Modules

Onder PE modules worden verstaan cursussen, seminars, webinars, e-learning en leergangen.