Inschrijving van de 1750ste Payroll Professional!

1 juli 2019 | Persbericht

Persbericht 1 juli 2019

Inschrijving van de 1750ste Payroll Professional!

Het aantal NIRPA gecertificeerde Payroll Professionals blijft groeien.

De 1750ste inschrijving is aangemeld. Het werd daarom een extra feestelijke uitreiking van het certificaat aan salarisspecialist Marjolijn Lokkerbol, werkzaam bij  ADP. Marjolijn heeft het diploma PDL behaald en is ingeschreven in het Register Salarisadministrateur en kan nu de titel RSa voeren.

Marjolijn werkt bij ADP op de afdeling Streamline, gespecialiseerd in de salaris- en HR-administratie van internationaal werkende organisaties. Daar vinden ze het uiteraard heel leuk dat deze mijlpaal voor het NIRPA precies bij de inschrijving van Marjolijn wordt bereikt. “Maar toeval is dat niet”, vindt ADP-directeur Martijn Brand, “Al onze salarisspecialisten zijn NIRPA-gecertificeerd. Ze hebben hun diploma’s en moeten verplicht bijscholen om jaarlijks hun PE-punten te halen. Dat vormt een belangrijk aandeel in de kwaliteit van onze dienstverlening.

Uitreiking van het 1750ste certificaat van inschrijving aan Marjolijn Lokkerbol, RSa door Marcel van der Sluis (Bestuur NIRPA)

Stichting Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA) werkt sinds de oprichting in 2004 aan de (h)erkenning van het vakgebied van de salarisadministratie. Het kwaliteitswaarborg wordt door registratie van de NIRPA gecertificeerde Payroll Professionals vastgelegd. Naast beheer van de registers RPP en RSa accrediteert het NIRPA relevante trainingen en opleidingen in het kader van Permanente Educatie voor de Payroll Professionals.

 

Meer informatie: NIRPA: https://www.nirpa.nl •   info@nirpa.nl • T (033) 454 66 48