Payroll Praat! 9 april 2019

Naast het succesvolle jaarlijkse NIRPA congres organiseren wij jaarlijks de netwerkbijeenkomst Payroll Praat! in de Mariënhof te Amersfoort. Een prima gelegenheid om uw professionele netwerk uit te breiden, nieuwe vaardigheden te leren en met elkaar te praten over het salarisvak.

Efficiënt werken & het managen van de waan van de dag voor de salarisprofessional
Vliegt je dag voorbij en heb je nog bergen werk te verzetten? Weet je niet waar je de tijd vandaan haalt om alles te doen wat je nog op je programma hebt staan? Lees jij je mail meerdere keren zonder er daadwerkelijk iets mee te doen? Plan je teveel of juist te weinig in je agenda? Groeit je takenlijst alleen maar? Ben je veel tijd kwijt met het zoeken naar een mail, een document of andere zaken? Zit er veel in je hoofd wat je niet mag vergeten? Heb je veel onderbrekingen in je werk terwijl de deadline voor de salarisverwerking nadert? In deze Payroll Praat! gaan we met Sabine Jochems aan de slag met Efficiënt werken & het managen van de waan van de dag! Een nuttige investering van je tijd. Kom jij ook?

Sabine Jochems is bedrijfskundige, met meer dan 15 jaar ervaring in (internationale) marketing, communicatie, sales & efficiency processen. Na haar studie Bedrijfskunde & International Business en diverse banen is Sabine gaan doen waar haar hart ligt: het organiseren van werkprocessen op individueel niveau. Sabine helpt mensen om meer rust & overzicht te brengen in hun werk & dagelijks leven. Ze trainde & coachte veel professionals uit allerlei sectoren.

 

 

Het volledige programma ziet er als volgt uit:
15:00 – 15:30 Ontvangst met koffie en thee
15:30 – 15:40 Welkom en introductie door facilitator Tina Schoorl
15:40 – 16:40 Efficiënt werken & het managen van de waan van de dag voor de salarisprofessional door Sabine Jochems
16:40 – 17:00 Publicatie NIRPA congresprogramma en Trendonderzoek 2019
17:00 – 18:30 Netwerken met drankje en hapje

Deelnemen aan deze sessie is goed voor 10 Vaardigheidspunten

Kosten deelname
Het tarief voor deelname Payroll Praat! 2019 is voor NIRPA geregistreerden € 17,50,- exclusief BTW en voor niet NIRPA geregistreerden € 100,- exclusief BTW. Uitsluitend toegankelijk voor NIRPA geregistreerde Payroll Professionals met maximaal 1 niet ingeschreven introducé. De toegangsprijs voor introducé bedraagt € 100,- exclusief BTW. Bij inschrijving in het NIRPA register 2019 door de introducé wordt het bedrag van € 82,50,- exclusief BTW in mindering gebracht op de kosten registratie 2019.

Aanmelden?
Aanmelden kan via onderstaande button. Wanneer u gebruik heeft gemaakt van de voorinschrijving voor Payroll Praat! ontvangt u automatisch een bevestiging en een factuur. Er is een maximum van 150 stoelen beschikbaar. Aanmelden gebeurt op first come, first serve basis.