Netwerkbijeenkomst Payroll Praat! 2 april 2020

Beste Payroll Professional,
In verband met het coronavirus en de maatregelen die hiervoor door de overheid afgegeven zijn, berichten wij u dat de op 2 april 2020 geplande netwerkbijeenkomst Payroll Praat 2020! niet door kan gaan.

Afhankelijk van de ontwikkelingen wordt gekeken of het mogelijk is om een nieuwe datum hiervoor in te plannen.

Wij houden u op de hoogte. Deelnemers die zich hebben aangemeld hebben bericht van ons ontvangen.

NIRPA

Het NIRPA organiseert jaarlijks de netwerkbijeenkomst Payroll Praat!. Dit jaar vindt Payroll Praat! plaats in het Muntgebouw te Utrecht. De netwerkbijeenkomst is een gelegenheid om uw professionele netwerk uit te breiden, nieuwe vaardigheden te leren en met elkaar te praten over het salarisvak.
Bovendien krijgt u als deelnemer van Payroll Praat! kosteloos een rondleiding door het unieke Muntgebouw!

Wat is Ikigai….En hoe pas je dit toe in je leven en loopbaan?
Ikigai is een Japans woord en letterlijk betekent het: Iki (leven) Gai (waarde). Er zijn een aantal Blue zones op de wereld waar de meeste 100+ jarigen wonen, waar de inwoners gemiddeld ouder zijn dan elders in de wereld. Eén hiervan is een eiland in Japan, Okinawa. Na onderzoek is gebleken dat de hoogbejaarden deze leeftijd bereiken om meerdere redenen, waaronder: de levensstijl, maar bovenal omdat ze blijven werken. Doen waar ze van houden en wat ze goed kunnen, waar ze hun geld mee verdienen en waar de wereld op zit te wachten.

Organisaties en omgevingen zijn voortdurend aan verandering onderhevig; veranderingen lijken sneller te gaan; duurzame inzetbaarheid is een groot goed in een tijd waarin we langer leven en werken. In een tijd waarin verandering de constante is, is het goed als professional te weten wat je talenten zijn, wat je passie is, wat de markt vraagt en waar jij als professional extra waarde kunt toevoegen.

Tijdens de interactieve presentatie: ‘Wat is Ikigai…En hoe pas je dit toe in je leven en loopbaan als salarisprofessional?’, zullen Cynthia en Jolanda je op een interactieve manier je kennis laten maken met het begrip ‘Ikigai’, maar bovenal wat je hier mee kunt voor een gelukkiger en succesvoller leven en loopbaan.

Jolanda van der Steen, Trainer, coach en werkgelukdeskundige. Heeft een passie voor de ontwikkeling van mens én organisatie. Inspireren op individueel- en organisatieniveau, bewegingen in gang zetten én borgen is haar passie. Eigenaar van La Fontaine Training, Coaching & Consultancy en mede oprichter van JECKX. Jolanda is na een loopbaan in de financiële dienstverlening bestuurslid bij de vakvereniging FinancialsForFinancials, Ambassadeur bij MKB Rotterdam, zit in de jury van de zakenvrouw van Rotterdam en is vrijwillig coach en kerndocent van de ondernemersopleiding voor migranten bij Qredits.

 

Cynthia Noordoven, (interim) HR Manager en Chief Happiness Officer. Specialist op het gebied van Werkgeluk en HRM. Eigenaar van Sense2B en mede oprichter van JECKX. Cynthia staat bekend als een creatieve denker en doener. Gelooft in net even anders. Ze staat bekend om haar pragmatische aanpak en kennis van HR trends waaronder Werkgeluk, Happy Leadership en Employee Experience. Ze is jurylid van Young talents Award en spreekt geregeld op congressen en geeft gastcolleges.

 

 

Het volledige programma ziet er als volgt uit:
14:15 – 15:00 Start rondleidingen Muntgebouw (op aanmelding en indien van toepassing)
15:00 – 15:30 Ontvangst met koffie en thee
15:30 – 16:30 Wat is Ikigai…..En hoe pas je dit toe in je leven en loopbaan?
16:30 – 17:00 Publicatie NIRPA congresprogramma en Trendonderzoek 2020
17:00 – 18:30 Netwerken met drankje en hapje

Deelnemen aan deze sessie is goed voor 10 Vaardigheidspunten

 

 

Een unieke rondleiding door het monumentale gebouw waar geld geslagen wordt

Een unieke locatie op een bijzondere historische plek! Het Muntgebouw is gevestigd in het monumentale en volledig gerestaureerde pand van de Rijks Munt. De lange en rijke geschiedenis van dit monumentale pand begint omstreeks 1900 en behoort sindsdien tot de mooiste gebouwen van Utrecht.

Tijdens de rondleiding krijgt u een one-of-a-kind rondleiding bij de Koninklijke Nederlandse Munt (KNM), de enige plek in de Benelux waar onze euro’s worden gemaakt. Zie wat er normaal gesproken achter gesloten deuren gebeurt: van de authentieke Muntmeesterkamer tot de modelleurs, de imposante muntpers en meer. Tijdens een de rondleiding komt u te weten hoe een munt wordt gemaakt en leert u over de bijzondere geschiedenis van het historische pand waarin de KNM al sinds 1911 is gehuisvest.

De rondleidingen starten om 14:30 en 14:40 en duren ongeveer 20 minuten. De indeling zal gedaan worden op first come first serve basis.

Aanmelden?
Aanmelden kan via het formulier op de website. Wanneer u gebruik heeft gemaakt van de voorinschrijving voor Payroll Praat! ontvangt u automatisch een bevestiging en een factuur. Er is een maximum van 150 stoelen beschikbaar. Aanmelden gebeurt op first come, first serve basis.

Kosten deelname
Het tarief voor deelname Payroll Praat! 2020 is voor NIRPA geregistreerden € 17,50,- (excl. BTW). Voor niet NIRPA geregistreerden € 50,- (excl. BTW). Uitsluitend toegankelijk voor NIRPA geregistreerde Payroll Professionals met maximaal 1 niet ingeschreven introducé. De toegangsprijs voor introducees bedraagt € 50,- exclusief BTW.

Annuleren is kosteloos mogelijk tot 1 week voor de bijeenkomst, hierna volgt er geen restitutie.