Payroll professional

Op zoek naar een payroll professional?

Elke organisatie met personeel heeft te maken met payroll werkzaamheden. Het is van groot belang om een payroll professional aan te trekken die over de juiste vakkennis beschikt. Payroll professionals binnen het Nirpa register beschikken over de benodigde vakkennis. Heeft u een professional gevonden en wilt u controleren of deze over de juiste diploma’s beschikt? Dan kunt u hier ons register raadplegen.

Bent u een payroll professional?

Voor een payroll professional kent registratie in het NIRPA register mooie voordelen. Zo krijgt u bijvoorbeeld toegang tot een exclusieve LinkedIn groep voor payroll professionals, kunt u deelnemen aan netwerkbijeenkomsten zoals Payroll Praat, het NIRPA congres en blijft u altijd up-to-date door middel van Permanente Educatie. Benieuwd welke voordelen een registratie bij het NIRPA u nog meer kan bieden? Bekijk dan hieronder het overzicht.

De toegevoegde waarde van registratie voor payroll professionals:

  • U kunt de erkende titel RSa of RPP voeren;
  • De NIRPA kwaliteitswaarborg krijgt steeds bredere erkenning als branchestandaard;
  • Afnemers van salarisdiensten nemen NIRPA certificering steeds vaker mee in de keuze van hun salarisverwerker;
  • Altijd up-to-date blijven door Permanente Educatie
  • Aansluiting bij de NIRPA geregistreerde Payroll Professionals en organisaties;
  • Toegang tot de exclusieve LinkedIn groep voor Payroll Professionals, netwerkbijeenkomst Payroll Praat en het NIRPA Congres.

Kortom: het registeren in het NIRPA register brengt dus veel interessante voordelen met zich mee. Om u in te schrijven, kunt u op deze link klikken.