Salarisadministratie professional

Op zoek naar een salarisadministrateur professional?

Als u op zoek bent naar een salarisadministrateur/professional, dan is het aan te raden om te onderzoeken of deze over de juiste kennis beschikt. Bij uw zoektocht naar een salarisadministrateur is het van groot belang om te kiezen voor iemand die over de juiste kennis beschikt. Het NIRPA register kan u hierbij helpen. Hier kunt u het NIRPA register raadplegen en bekijken of de door u gevonden professional beschikt over de juiste vakkennis.

Bent u een salarisadministrateur professional?

Voor een salarisadministrateur/professional, kent registratie in het NIRPA register veel voordelen. Zo krijgt u bijvoorbeeld toegang tot een exclusieve LinkedIn groep voor salarisadministrateur professionals, kunt u deelnemen aan netwerkbijeenkomsten zoals Payroll Praat en het NIRPA congres en blijft u altijd up-to-date door middel van Permanente Educatie. Benieuwd welke voordelen een registratie bij het NIRPA u nog meer kan bieden? Bekijk dan hieronder het overzicht.

De toegevoegde waarde van registratie:

  • U kunt de erkende titel RSa of RPP voeren;
  • De NIRPA kwaliteitswaarborg krijgt steeds bredere erkenning als branchestandaard;
  • Afnemers van salarisdiensten nemen NIRPA certificering steeds vaker mee in de keuze van hun salarisverwerker;
  • Altijd up-to-date blijven door Permanente Educatie;
  • Aansluiting bij de NIRPA geregistreerde Payroll Professionals en organisaties;
  • Toegang tot de exclusieve LinkedIn groep voor Payroll Professionals, netwerkbijeenkomst Payroll Praat en het NIRPA Congres.

    Kortom: het registeren in het NIRPA register brengt dus veel interessante voordelen met zich mee. Om u in te schrijven, kunt u op deze link klikken.