Vacature Relatiemanager (36 uur)

20 januari 2020 | Werken bij het NIRPA

Organisatie
Het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA), is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk, die zich richt op de kwaliteitsborging van professionals werkzaam in het vakgebied payroll. Payroll Professionals die op basis van behaalde diploma’s voldoen aan de toelatingscriteria, worden opgenomen in het Register Salarisadministrateur (RSa) of het Register Payroll Professional (RPP). Wet- en Regelgeving binnen het vakgebied wijzigt voortdurend en de geregistreerde professionals moeten zich blijven bijscholen en voldoen aan de Permanente Educatie (PE) eis. Hiermee wordt geborgd dat professionals op de hoogte zijn én blijven van kennis en vaardigheden voor het uitoefenen van hun vak. Het Accreditatiebureau van het NIRPA toetst of aangeboden opleidingen in aanmerking komen voor accreditatie en PE-punten.

Functieomschrijving
Het NIRPA groeit en wil voor een nog veel grotere groep professionals en opleiders van betekenis zijn. Daarom wordt het team uitgebreid.

We zoeken een Relatiemanager (36 uur)

…die van aanpakken houdt!
De rol van de relatiemanager is nieuw binnen het NIRPA. We zoeken iemand die de uitdaging aan wil gaan deze rol professioneel vorm te geven en te verankeren binnen de organisatie.

…een pro-actieve netwerker is die relaties en vakspecialisten de toegevoegde waarde van registratie weet over te brengen.
De focus van deze nieuwe collega is gericht op het vergroten van het aantal geregistreerde Payroll professionals. Dat betekent veel netwerken en relaties onderhouden. Waarbij de relatiemanager in het gesprek, met gevoel voor verhoudingen, de verschillende belangen van de gesprekspartner snel duidelijk weet te krijgen. En waarbij de goede balans wordt gevonden om met de juiste argumenten overtuigend te zijn. Zodat uiteindelijk de organisaties en payrollprofessionals in bijvoorbeeld de accountancy, bij salaris- en administratiekantoren of uitzendorganisaties, de toegevoegde waarde van kwaliteitsborging en permanente educatie zien en zich aansluiten bij het NIRPA.

…die initiatiefrijk is en de verbinding met de opleiders weet te leggen.
Daarnaast richt de relatiemanager zich ook op het uitbreiden van het aantal geaccrediteerde opleiders in het kader van permanente educatie. Het NIRPA is het aantal erkende opleiders verder aan het uitbouwen om zo het platform van relevante opleidingen en trainingen voor NIRPA gecertificeerde salarisprofessionals te vergroten. Uiteraard worden ook de contacten met de bestaande opleiders door de relatiemanager onderhouden.

…praktische ervaring heeft met CRM systemen
Hoewel de focus zich richt op het vergroten van het register, is het ook van belang dat de administratie professioneel en accuraat wordt vastgelegd in het nog in te richten CRM-systeem.

Kortom, het is aan deze relatiemanager om enthousiast, vol ideeën en initiatieven doelgericht met een zelf opgesteld acquisitieplan aan de slag te gaan en het NIRPA te laten groeien.

Hoe ziet onze ideale kandidaat eruit?
We zoeken een relatiebouwer. Iemand die de klant centraal stelt, goed benaderbaar is en makkelijk gesprekken voert met verschillende gesprekspartners en vakspecialisten. Die communicatief sterk is, de juiste toon weet te vinden, goed luistert en gerichte vragen stelt. En die in het gesprek op de juiste momenten de lead durft te nemen en weet te vertalen naar een adequate follow up. Maar ook iemand die op beurzen het NIRPA representatief en professioneel kan vertegenwoordigen.

We zoeken een zelfstartende doener. Iemand die ziet waar de mogelijkheden liggen en daar ook mee aan de slag gaat, doelgericht, praktisch en pragmatisch. Die van organiseren houdt en het als een uitdaging ziet om wisselende werkzaamheden op elkaar af te stemmen en een brede verantwoordelijk niet schuwt. Iemand die zelfstandig -samen- werkt binnen het team!

We zoeken iemand die accuraat is en professionaliteit weet te combineren met het zakelijke informele. En altijd de onafhankelijke positie van het NIRPA laat prevaleren en de integriteit bewaakt! Het is een pre als kennis van en een netwerk binnen de sector aanwezig is. Relevante werkervaring en een HBO werk-denkniveau is vereist.

Wat bieden wij?
Een prachtige baan (36 uur) en de kans om een nieuwe functie in te vullen en te werken met een klein hecht team van gedreven collega’s.
Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Het is een functie waarbij je veel door het land zal moeten reizen. Het is dan ook heel prettig dat het kantoor in Amersfoort centraal ligt en gevestigd is in een modern pand. Gedeeltelijk thuiswerken hoort tot de mogelijkheden.

Meer weten en reageren?
Wie meer wil weten over de vacature kan contact opnemen met het NIRPA secretariaat via info@nirpa.nl of telefonisch 033-4546648.
Belangstelling? Stuur dan zo spoedig mogelijk je CV met motivatie naar vacatures@nirpa.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie Relatiemanager ’.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.