Ruitenburg adviseurs & accountants NIRPA gecertificeerd!

19 juni 2017 | Persbericht

 

Ruitenburg adviseurs & accountants NIRPA gecertificeerd! 

Ruitenburg adviseurs & accountants sluit zich aan bij het NIRPA via collectieve inschrijving van alle salarisprofessionals!

Sander Valkenburgh – salarisadviseur geeft een toelichting:

“Onze klanten moeten zich volledig kunnen focussen op hun core business en zich geen zorgen maken over een correcte salarisverwerking. Internationale klanten vragen steeds vaker hoe wij kunnen aantonen dat onze salarisadministrateurs voldoende gekwalificeerd zijn. Voor Ruitenburg adviseurs & accountants is het vanzelfsprekend om haar medewerkers continu bij te scholen met zowel interne als externe opleidingen en bijeenkomsten. De inschrijving in het NIRPA register betekent voor ons een bevestiging naar onze klanten dat wij het kennisniveau van onze salarisadministrateurs waarborgen”.

Met de registratie van de medewerkers ondersteunt en erkent Ruitenburg de visie en het kwaliteitswaarborg van het NIRPA. De permanente educatie van de bij Ruitenburg werkzame salarisprofessionals is bovendien door registratie geborgd. Inschrijving van de Ruitenburg medewerkers is een verdere stap in de groei en erkenning van het NIRPA kwaliteitswaarborg voor Payroll Professionals.


Meer informatie:
NIRPA: www.nirpa.nl •  info@nirpa.nl • T (033) 454 66 48
Ruitenburg adviseurs & accountants:  www.ruitenburg.nu info@ruitenburg.nu • T 070-2610070