Trendonderzoek Salarisprofessionals 2019

16 april 2019 | Persbericht

Trendonderzoek Salarisprofessionals 2019

Voor het vierde jaar op rij organiseert het Nederlands Instituut Register payroll Accounting  (NIRPA)  het Trendonderzoek Salarisprofessionals. Dit onafhankelijke en grootschalige onderzoek naar de functie van Payroll Professional past bij de doelstellingen van het NIRPA: ‘Streven naar grotere (h)erkenning van het vakgebied en de werkzaamheden van de Payroll Professional.’  Vanaf 16 april 2019 is het mogelijk om deel te nemen aan dit toonaangevende onderzoek naar de functie van Payroll Professionals.

Over Trendonderzoek Salarisprofessionals

Het onderzoek bevat vragen over allerlei facetten op het gebied van de salarisverwerking.
De focus bij de enquête ligt op de volgende onderwerpen:

  • Trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied;
  • Ontwikkelingen in de functie van Payroll Professional;
  • Kennis en vaardigheden van de Payroll Professional.

Ook dit jaar zijn een aantal vragen over actualiteiten in het vakgebied opgenomen, zoals bijzondere aandacht voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bij de presentatie van de resultaten in september wordt duidelijk hoe ver de gemiddelde Salarisprofessional is met de adaptatie van de nieuwe privacywet.

Uitnodiging tot deelname aan het onderzoek voor alle Salarisprofessionals in Nederland!

Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van de functie van Salarisprofessionals in Nederland worden alle salarismedewerkers en -adviseurs uitgenodigd om deel te nemen aan dit onderzoek. Het onderzoek beperkt zich dus niet tot NIRPA geregistreerde Payroll Professionals. De uitnodiging voor deelname aan het onderzoek zal, behalve via het NIRPA, door een groot aantal (kennis)partners van het NIRPA worden verspreid binnen de doelgroep salarismedewerkers en adviseurs. De verwachting is dat het onderzoek hiermee bij een groot percentage van de doelgroep onder de aandacht wordt gebracht.

De onderzoeksresultaten worden op 10 september toegelicht en gepubliceerd tijdens het jaarlijkse NIRPA congres. De resultaten worden digitaal aan de deelnemers verstuurd en kosteloos aan geïnteresseerden ter beschikking gesteld. Het onderzoek wordt in opdracht van het NIRPA uitgevoerd door Performa en Berenschot. Een digitale versie van het onderzoeksresultaat is op te vragen via: info@nirpa.nl o.v.v. Trendonderzoek 2019. U ontvangt de rapportage in de week van 10 september.


 

Meer informatie:
NIRPA: https://www.nirpa.nl •   info@nirpa.nl • T (033) 454 66 48