Aanbiedingen

Op deze pagina ziet u een overzicht van speciale aanbiedingen en kortingen voor NIRPA geregistreerde professionals.
Voor het claimen van de korting dient u rechtstreeks contact op te nemen met desbetreffende organisatie.

Schrijf je in voor een geaccrediteerde Vijfhart cursus en krijg 5% korting. Gebruik de code PENIRPA in de opmerkingen bij het bestellen om korting te krijgen!

Bekijk hier de voorwaarden

Vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt en haal meer uit jouw (loon)administratieve diploma. NIRPA leden ontvangen 10% korting op alle opleidingen van de Laat Kenniscentrum met een definitieve startdatum. NIRPA leden kunnen bij ons terecht voor gratis studieadvies en meer informatie over het inzetten van scholingsmiddelen als het STAP budget. Interesse in één van onze opleidingen óf benieuwd naar ons aanbod.

Klik hier NB: Deze aanbieding geldt niet voor onze maatwerktrajecten. We helpen je graag bij de volgende stap!

Je bent geregistreerd payroll-professional of salarisadministrateur en moet daarom aan je PE-verplichting voldoen (RPP 220 punten, RSa 180 punten). Doe dat als NIRPA-lid voordelig én op een leuke en leerzame manier. Profiteer van de aantrekkelijke PE-dubbeldeal bij Markus Verbeek Praehep.

2 trainingen voor de prijs van 1
De dubbeldeal biedt twee mogelijkheden:
• Je volgt zelf 2 PE-trainingen en betaalt slechts 1 keer trainingskosten.
• Jij en je collega schrijven zich in voor een PE-training en betalen samen slechts 1 keer de trainingskosten.

Kortom: een flinke korting. Ben je geïnteresseerd in onze dubbeldeal? Bekijk de actiepagina en kies je training of trainingen. Vragen? Bel ons op 035 528 08 11.

20% korting (ruim € 300,00) met het PE-voordeelpakket van 2Xplain voor NIRPA-geregistreerden. Met één inschrijving regelt u 3 studiedagen naar keuze, NIRPA-registratie en administratieve afhandeling van uw PE-punten.

Klik hier voor meer informatie.

Als NIRPA-geregistreerde ontvangt u € 100 korting op alle opleidingen van Rendement Uitgeverij. Geef bij uw inschrijving de actiecode NIRPA in.

Klik hier voor meer informatie. Daarnaast kunt u bij Rendement Congressen & Opleidingen terecht voor een voordelig totaalpakket, waarmee u meteen verzekerd bent van al uw PE-punten voor het gehele jaar. 

NIRPA leden krijgen 10% korting bij inschrijving voor de salarisopleidingen. Bij aanmelding kunt u vermelden dat u NIRPA-lid bent.

Klik hier voor een actueel overzicht. Profiteer daarnaast ook van de aantrekkelijke kortingen die u krijgt voor de Personeel & Salaris Vakdag en Jaarcongres SalarisNet.