Aanbiedingen

Op deze pagina ziet u een overzicht van speciale aanbiedingen en kortingen voor NIRPA geregistreerden.
Voor het claimen van de korting dient u rechtstreeks contact op te nemen met desbetreffende organisatie.

header_beeld_website

Wil je als NIRPA-lid op een leuke en leerzame manier volledig aan je PE-norm voldoen? Profiteer dan in 2017 van de aantrekkelijke PE‑dubbeldeal  bij Markus Verbeek Praehep.

2 trainingen voor de prijs van 1
De dubbeldeal biedt twee mogelijkheden:

  • Je volgt zelf 2 PE-trainingen en betaalt slechts 1 keer trainingskosten.
  • Jij en je collega schrijven zich in voor een PE-training en betalen samen slechts 1 keer de trainingskosten.

Kortom: een flinke korting. Ben je geïnteresseerd in onze dubbeldeal? Bekijk dan onze actiepagina en kies je training of trainingen

Basic RGB

Als NIRPA-lid krijg je € 50 korting bij inschrijving voor

het Prinsjesdag diner met rondetafeldiscussie voor belastingadviseurs met Bernard Devilee, beleidsmedewerker cluster Fiscaliteit van het Ministerie van Financiën (20 NIRPA PE-punten). Je betaalt niet € 299 maar slechts € 249! Klik hier voor meer informatie.

 

2Xplain_cmyk

De korting van € 100 op het PE-voordeelpakket van 2Xplain geldt nu ook voor Nirpa-geregistreerden. Met één inschrijving regelt u 3 studiedagen naar keuze, NIRPA-registratie en administratieve afhandeling van uw PE-punten.
Klik hier voor meer informatie.

 

AenA

Nirpa leden krijgen 10% korting bij inschrijving voor de salarisupdate cursussen – met 90 NIRPA PE-punten – van A&A Opleidingen. Meld het even op je inschrijfformulier dan wordt de korting direct verrekend op je factuur.
Klik hier voor meer informatie.

 


Als NIRPA-geregistreerde ontvangt u € 100 korting op alle opleidingen van Rendement Uitgeverij. Geef bij uw inschrijving de actiecode NIRPA in.
Klik hier voor meer informatie. Daarnaast kunt u bij Rendement Congressen & Opleidingen terecht voor een voordelig totaalpakket, waarmee u meteen verzekerd bent van al uw PE-punten voor het gehele jaar.

 

2013_banner_jub.actie_aenr_-_kennismaken

 

Nirpa leden krijgen 10% korting bij inschrijving voor de salarisopleidingen. Bij aanmelding kunt u vermelden dat u NIRPA-lid bent. Klik hier voor een actueel overzicht.

Profiteer daarnaast ook van de aantrekkelijke kortingen die u krijgt voor de Personeel & Salaris Vakdag en Jaarcongres SalarisNet.

 

10% korting op cursus en workshop Blockchain Technologie.

NIRPA-leden krijgen 10% korting op onze cursus Blockchain Foundation. Een cursus voor 110 PE-punten waarin je alles leert over Blockchain Technologie. Bekijk meer informatie en schrijf je in via onze actiepagina.

Voor een groep tot 20 personen bieden wij een drie uur durende workshop blockchain aan. Deze geven wij bij u op locatie en voor NIRPA-leden geven wij 10% korting. Kijk op onze actiepagina voor meer informatie of aanvragen.