Anderen over NIRPA

Rosanne Schilder-Jonk (Teamleider Hein Koning, afdeling Salaris & HR)
Hein Koning
“De afgelopen jaren is de afdeling Salaris & HR van Administratie- en Belastingadvieskantoor Hein Koning flink gegroeid. Het investeren in kennis en ontwikkeling van onze teamleden is een van onze belangrijkste speerpunten. Deze erkende NIRPA certificering is voor onze relaties een extra bevestiging van de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze Salaris & HR diensten. Samen maken we het succes!”
Franklin van de Langenberg (Vennoot OOvB adviseurs en accountants)
OOvB adviseurs en accountants
“Bij OOvB adviseurs en accountants ervaren we dat fiscale, sociale en arbeidsrechtelijke wet- en regelgeving voortdurend veranderen. Het is dan ook essentieel voor onze salaris- en HR-professionals om hun kennis actueel te houden. Dankzij erkende certificeringen zoals NIRPA kunnen we onze klanten de garantie bieden dat onze professionals niet alleen betrokken en bevlogen zijn, maar ook dat ze beschikken over de vereiste expertise om hoogwaardige dienstverlening te bieden. Hierdoor weten onze klanten zich volledig ontzorgd, waarbij ze zich kunnen concentreren op hun bedrijf en hun ondernemerschap. Het investeren in de vakkennis van onze medewerkers creëert dus een win-win. Voor onze professionaliteit en voor de aangeboden kwaliteit naar onze ondernemende klanten.”
Marloes Beekman (Manager HR- en salarisadvies ESJ)
ESJ
“Stilstand is achteruitgang. Bij ESJ willen we verder komen, stappen zetten. Dit doen we door teamwork met de focus op vooruitgang. De medewerkers van ESJ HR-en Salarisadvies zijn trots dat ze zijn ingeschreven bij het NIRPA-register. Wij geloven sterk in het bouwen van duurzame HR-partnerschappen, die niet alleen de groei en ontwikkeling van onze klanten ondersteunen, maar ook die van onze eigen mensen. De NIRPA-registratie is hierin een mooie volgende stap, die bijdraagt aan de kwaliteit van onze dienstverlening en aansluit op onze ambities.”
Robbie Totté (Manager Payroll & HR Sigma Personeelsdiensten)
Sigma Personeelsdiensten
“Sigma Personeelsdiensten staat voor waardevol werkgeverschap. We ondersteunen werkgevers op elk vlak waarmee een organisatie met personeel verbonden is. Klanten kunnen hierin vanzelfsprekend vertrouwen op het advies van onze gekwalificeerde specialisten.
We zijn ervan overtuigd dat de registratie bij NIRPA een volgende stap is in het verder professionaliseren van onze organisatie. Een erkenning van het mooie salarisvak!”
Erik Hannink (directeur AABO BV)
AABO
“Ons team heeft bewezen dat ze al jaren beschikken over de juiste kennis en kunde die nodig zijn voor het vak van salaris en HR professional. Dat willen we nu graag onderstrepen met een collectieve inschrijving bij NIRPA. Hiermee laten we zien aan onze relaties en partners dat we nu en in de toekomst blijven investeren in de kennis en vaardigheden van ons personeel. Ons team is geen kostenpost maar ons menselijk kapitaal!”
Arie van Olst (Directeur VOPAS)
VOPAS Personeel en Salaris B.V.
“Vaktechnisch bijblijven in het vak is voor ons erg belangrijk. Bij VOPAS zijn we trots op onze teamleden, hun kennis, kunde, betrokkenheid maar ook op hun bevlogenheid. Deze erkende certificering waarborgt het hoge kwaliteitsniveau van onze salaris- en hr-professionals en van onze dienstverlening. Hiermee kunnen we actief onze klanten blijven adviseren op het gebied van salaris en HR.”
Matthijs Koppelaar (Manager Payroll & HR Sevices Vitacon Luteijn)
Vitacon Luteijn
“Niets zo veranderlijk als de wereld van fiscale, sociale en arbeidsrechtelijke wet- en regelgeving. Het is aan ons als salarisspecialist om daarin de lead te nemen. Om altijd de laatste stand van zaken te kennen en klanten daar mee te ontzorgen. Dan kunnen zij hun focus houden waar hij hoort: op hun corebusiness en bedrijfscontinuïteit. De NIRPA-certificering laat zien dat er op ons specialisme kan worden gebouwd en vertrouwd.”
Rene de Veth (International payroll manager Interfisc)
Interfisc
“Interfisc is al 50 jaar expert op het gebied van grensoverschrijdende payroll & HR. Ons vak is aan constante veranderingen onderhevig en de collectieve registratie zorgt ervoor dat, naast ons convenant met de Belastingdienst, onze professionals ook richting de toekomst in staat zijn en blijven om onze klanten van het juiste advies te voorzien. Op deze manier zullen met name onze buitenlandse klanten, maar ook onze lokale klanten, in staat zijn de soms complexe Nederlandse wet- en regelgeving op een juiste wijze te vertalen naar hun organisatie.”
Margriet Kooijman ‑ Komrij (Teamleider afdeling P&S, Bentacera)
Bentacera
“Bij Bentacera gaan we voor niets minder dan topkwaliteit. Het werk van onze salarisadministrateurs en -adviseurs wordt steeds uitdagender, met continu veranderende fiscale, sociale en arbeidsrechtelijke wet- en regelgeving. Maar daar zijn we op voorbereid. Als ISEA 3402 type II gecertificeerde salarisverwerker weten we dat het van cruciaal belang is om de kennis van onze medewerkers up-to-date te houden. Daarom hebben we gekozen voor een collectieve NIRPA inschrijving van onze collega’s.
We investeren graag in de toekomst van onze klanten en door deze aansluiting bij NIRPA kunnen we altijd de beste service bieden.”
Karin van Zoggel (Directeur Loondesk)
Loondesk
“We zijn ontzettend blij dat we met Loondesk zijn aangesloten bij NIRPA. Onze klanten komen bij ons om alles uit handen te geven aan experts en willen dan de zekerheid hebben dat het goed geregeld is. Deze erkende certificering is weer een extra bevestiging van kwaliteit en betrouwbaarheid voor onze klanten, maar ook een teken dat we investeren in de vakkennis van onze medewerkers, zodat zij volledig de kans krijgen om hun expertise te verdiepen en up-to-date te blijven van de belangrijkste ontwikkelingen. Een mooie stap als werkgever én een toegevoegde waarde als professioneel salarisadministrateur voor ondernemers. Een mooie win-win situatie.”
Henk ten Hove (Senior Adviseur 216 Accountants)
216 Accountants
“216 (twee-één-zes) heeft zich collectief aangesloten bij het NIRPA om haar salarisprofessionals voortdurend in staat te stellen om zich te ontwikkelen en verder te bekwamen in haar vakgebied. Kennis up-to-date houden. Blijvend investeren in personeel. Aantrekkelijk zijn als werkgever. 216 staat tenslotte voor Meer dan alleen Cijfers.”
Alexander van Kleij (Directeur Salaris en HR Visser & Visser)
Visser & Visser
“Samen kom je verder. Dat geldt ook voor Visser & Visser Salaris en HR. Daarom vinden we het belangrijk aangesloten te zijn bij de organisatie op dit gebied: het NIRPA. Onze collectieve aansluiting ondersteunt en borgt de voortdurende update van vaktechnische kennis en vaardigheden van onze collega’s. We garanderen daarmee naar onze klanten de kwaliteit die ze mogen verwachten en naar onze collega’s maken we concreet dat we in hen investeren. Het vergt best wat inspanning en alleen ga je misschien sneller, maar … samen kom je verder.”
drs. H.G. (Henri) van Koeveringe RPP (Manager HR & Payroll WEA Zuid-West)
WEA Zuid-West
“Vaktechnisch bijblijven in het vak is voor ons super belangrijk. Wij zijn trots op ons team, op hun kennis en kunde, maar ook trots op hun bevlogenheid. Deze erkende certificering waarborgt het hoge kwaliteitsniveau van onze salaris- en hr-professionals en van onze dienstverlening. Hiermee kunnen we actief onze klanten blijven adviseren op het gebied van salaris en HR.”
Arno Holterman (Manager HR Services Universiteit Twente):
Universiteit Twente
“De Universiteit Twente investeert continu in de kwaliteit en ontwikkeling van haar medewerkers. Life Long Learning behoort tot een van de speerpunten. Met de NIRPA registratie onderstrepen we het belang van het voortdurend opleiden van onze salarisprofessionals en het is een verdere borging van de kwaliteit en continuïteit van onze payroll-dienstverlening.”
Franciska Schipper (Manager Salaris- en HR advies Hendriksen Accountants en Adviseurs)
Hendriksen Accountants en Adviseurs
“Wij van Hendriksen vinden het belangrijk dat onze HR-en Salarisprofessionals up-to-date zijn en blijven, aangezien de wet en regelgeving met regelmaat verandert binnen ons vakgebied. We zien de kwaliteit als basis voor onze dienstverlening en om deze te borgen, is het essentieel om op de hoogte te zijn van actualiteiten. Het NIRPA is dé organisatie die ons hiervoor de mogelijkheden biedt. Wij willen onze medewerkers stimuleren en faciliteren om zichzelf permanent te blijven ontwikkelen in zowel kennis als vaardigheden. Dit vertaalt zich in de kwaliteit van onze dienstverlening met als doel om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn!”
Jaco Waardenburg (Hoofd Salarisadministratie)
WEA Deltaland
“‘Ook WEA Deltaland zegt ja tegen een registratie bij het NIRPA! Wij willen namelijk het beste voor onze klanten en voor onze salarisprofessionals, de NIRPA registratie is daarom een logische keuze. Door onze kwaliteit te blijven waarborgen kunnen wij onze klanten inzicht geven in het nu en richting voor de toekomst.”
Rolanda Jonkman (Directeur)
Alfa Salaris en Personeel
“Bij Alfa Accountants en Adviseurs vinden we het belangrijk om voortdurend bezig te zijn met de ontwikkeling van onze collega’s in hun professionele rol én als mens. Dat vertaalt zich in de kwaliteit van onze dienstverlening voor onze klanten. Om kwaliteit te waarborgen is het zeker in ons vak nodig om je te blijven ontwikkelen en te scholen.
Als werkgever investeren wij dan ook permanent in onze salarisprofessionals. Zowel op het gebied van kennis en actualiteit als in de vaardigheden van onze mensen. Wij dragen met deze collectieve NIRPA inschrijving graag uit dat onze klanten de best mogelijke kwaliteit mogen verwachten van onze Salaris en Personeel professionals.”
Simone Blankenstein(Resource Manager)
MERCES
“De NIRPA registratie is voor ons een bevestiging en waardering voor onze salarisprofessionals en zorgt er tevens voor dat we ons dienstverleningsniveau op een constant en kwalitatief hoog niveau kunnen blijven bieden.”
Michel Brouwer (Manager loonadministratie)
Scab accountants en adviseurs voor de bouw
“Als werkgever investeren wij blijvend in onze salarisprofessionals. Zowel op het gebied van loon- en bouwkennis als in de vaardigheden van onze mensen. Hiermee kunnen wij blijvend onze bouwklanten bijstaan met het juiste advies. De collectieve registratie NIRPA bevestigt dit nu en in de toekomst.”
Marcel van Bakel RPP (Coördinator HR Services)
CROP accountants & adviseurs
“Wij zien kwaliteit als basis voor de dienstverlening binnen CROP. Om kwaliteit te waarborgen is het zeker in ons vak nodig om je te blijven ontwikkelen en te scholen. Wij investeren dus graag in het kennisniveau van onze professionals. De collectieve inschrijving bij het NIRPA zorgt ervoor dat onze professionals hiervoor de handvatten krijgen door middel van permanente educatie. Wij dragen met deze inschrijving natuurlijk ook graag uit dat onze klanten de best mogelijke kwaliteit mogen verwachten van onze payroll professionals.”
René Pater (Fiscaris)
Fiscaris
“Bijblijven in het vak staat voorop. Als partner voor accountantskantoren weten we als geen ander dat een goede loonadministratie staat of valt met de kennis van de salarisprofessional. Permanente ontwikkeling en educatie is daar een onlosmakelijk onderdeel van. Deze erkende certificering waarborgt het hoge niveau van onze medewerkers en dienstverlening.”
Pascal Smits (directeur Salarispoint)
Salarispoint
“Bij Salarispoint zijn we trots op ons team, hun kennis, kunde én betrokkenheid. De NIRPA registratie onderstreept nog eens extra onze waardering voor het hoge kennisniveau van onze collega’s. Daarnaast is het een prikkel om actuele vakkennis bij te houden en sectortrends te volgen. Zo kunnen we (pro)actief onze klanten blijven adviseren en verder helpen op het gebied van salarisadministratie en HRM.”
Bob van Giesen (directielid Van Asselt)
Van Asselt adviseurs & accountants
“Door ons als Van Asselt aan te sluiten bij het NIRPA stimuleren we onze salarisadministrateurs nog meer om kennis op peil te houden. Dit zal ons team helpen om meer en meer richting een adviserende rol te gaan. Kennis en kwaliteit die ons team én de klant verdient!”
Dino Rasmijn (directeur AIMS Improve)
AIMS Improve
“Ons doel is dat onze medewerkers expert worden en blijven in hun vakgebied Payroll. De collectieve inschrijving in het NIRPA register waarborgt het kennisniveau van onze consultants, die afkomstig zijn uit het vakgebied HR & Payroll. Dit maakt ze uitermate goede gesprekspartners en ervaringsdeskundigen voor onze klanten.”
Paul Schreurs (Manager Salaris Service)
Koenen en Co
“De wet- en regelgeving van het vakgebied van de salarisadministratie zijn voortdurend aan verandering onderhevig. Koenen en Co staat voor kwaliteit in alle facetten van de dienstverlening. De certificering betekent een erkenning van de kwaliteiten van onze salarisprofessionals en we borgen op deze manier de permanente ontwikkeling en educatie die nodig is om onze klanten optimaal te blijven adviseren.”
Frans Kauffman (Hoofd RSM Loonadviesgroep)
RSM Loonadviesgroep
“RSM wil haar klanten de best mogelijk dienstverlening bieden. Kennis van onze professionals is daarbij dé belangrijke motor. Door ons aan te sluiten bij NIRPA en te voldoen aan de verplichte permanente educatie, maken wij zichtbaar dat klanten altijd de beste kwaliteit van onze loonadministrateurs kunnen verwachten.”
Bianca Dekker (HR Manager)
BCS HRM & Salarisadministratie
“Aansluiten bij Nirpa staat voor kwaliteit. Kennis is cruciaal om onze klanten goed te kunnen helpen. Daarnaast willen we de medewerkers een continu scholingsaanbod bieden, zodat ze altijd up-to-date zijn met betrekking tot veranderingen en nieuwe wetgeving. Fijn voor de medewerkers zodat ze zich continu kunnen ontwikkelen op hun vakgebied, prettig voor de klanten wanneer ze door vakkundige medewerkers worden geholpen. Net dat beetje meer!”
Herman de Jonge (CEO)
Software Gemak
“Met de collectieve NIRPA-registratie van Software Gemak faciliteren wij onze medewerkers met adequate en relevante kennis om de werkzaamheden rondom salarisadvies zo goed mogelijk uit te voeren. De kwaliteitswaarborg van het NIRPA sluit aan bij de eisen die Software Gemak stelt aan de dienstverlening, met name voor de collega’s van onze Managed Payroll Services. Als toonaangevende leverancier van salaris- en HR-software in Nederland houden we continu de ontwikkelingen op salaris- en HR-gebied in de gaten.”
Patricia van Es oprichter PvExpert Personeelsverloning
PvExpert Personeelsverloning
“Salarisadministratie en alles wat daarbij hoort is een serieus te nemen vak en verdient de aandacht die het nodig heeft. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en daarom motiveren wij onze medewerkers zich continu te ontwikkelen en zorgen we ervoor dat ze goed zijn opgeleid. Door de collectieve registratie van onze salarisexperts waarborgen we de permanente educatie van onze medewerkers en laten we zien dat we ons werk serieus nemen.”
Emiel van der Lee RPP (Senior Manager Payroll Accounting)
Mazars
“Met de collectieve registratie van onze payroll professionals bij het NIRPA en de bijbehorende verplichte permanente educatie geven wij invulling aan onze kwaliteitsvisie. Kwaliteit is wat u van ons bij de levering van al onze diensten mag verwachten en met deze registratie maken we dit zichtbaar voor onze stakeholders.”
Christian Tijs (Directeur)
Qualiant
“Qualiant staat voor kwaliteit in haar dienstverlening voor het Onderwijs (PO en VO). Met de collectieve registratie bij het NIRPA en het volgen van Permanente educatie houden wij de kwaliteit en de kennis van onze salarisadministrateurs op peil.”
Roger Horz (Directeur)
PHOCUS B.V.
“PHOCUS B.V. vindt het zeer belangrijk dat salarisspecialisten beschikken over voldoende kennis over het complexe salarisvakgebied. Als specialist moet je in staat zijn je visie uit te dragen. Dit vraagt een kritische en flexibele opstelling. Om je status als specialist te borgen is permanente kennistoetsing en onderhouden van deze kennis van groot belang. Alleen zo blijf je de uiterst deskundige partner voor je directie en de medewerker.”
Roy Hulst (Directeur)
People & Payment
“Salarisadministratie wordt steeds complexer. Fiscale, sociale en arbeidsrechtelijke wet- en regelgeving worden continu aangepast. Wij hebben al onze salarisadviseurs daarom collectief geregistreerd in het register van Stichting Nederlands Instituut van Payroll Accounting (NIRPA). Door de registratie bij het NIRPA tonen we aan dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen door middel van Permanente Educatie. Dit is belangrijk voor het uitoefenen van de functie en het garanderen van de kwaliteit.”
Sander Valkenburgh (Salarisadviseur)
Ruitenburg adviseurs & accountants
“Onze klanten moeten zich volledig kunnen focussen op hun core business en zich geen zorgen maken over een correcte salarisverwerking. Internationale klanten vragen steeds vaker hoe wij kunnen aantonen dat onze salarisadministrateurs voldoende gekwalificeerd zijn. Voor Ruitenburg adviseurs & accountants is het vanzelfsprekend om haar medewerkers continu bij te scholen met zowel interne als externe opleidingen en bijeenkomsten. De inschrijving in het NIRPA register betekent voor ons een bevestiging naar onze klanten dat wij het kennisniveau van onze salarisadministrateurs waarborgen.”
Harry Berkvens (teamleider Expertiseteam Dienst Personeel en Organisatie)
Fontys Hogescholen
“Certificering betekent voor ons een onafhankelijke erkenning van de kwaliteit van het team Salarisadministratie. Wij zijn zeer verheugd over deze bevestiging. Tevens geven we hiermee meer structuur aan de continue ontwikkeling en bijblijven in de grote dynamiek van de professionele wereld van de salarisadministratie.”
Noortje Hendrikx (HR-manager)
TENTOO
“De NIRPA-certificering van onze salarisadministrateurs is een belangrijke stap in de verdere professionalisering van onze organisatie, die dit jaar 25 jaar bestaat. Bij Tentoo werken salarisadministrateurs op het gebied van payroll en salarisadministratie. Door ons aan te sluiten bij het NIRPA, borgen wij de kwaliteit, vakkennis én vaardigheden van al onze payrollspecialisten. Dat is een belangrijke zekerheid voor onszelf én onze klanten.”
Pim Stevens (Payroll Manager)
Essent
“In de afgelopen drie jaar heeft Essent hard gewerkt aan kwaliteitsverbetering van haar administratieve HR processen inclusief de salarisadministratie. Dit heeft er toe geleid dat onze processen inmiddels voldoen aan de internationale kwaliteitsnorm ISAE 3402. Onze medewerkers hebben hier uiteraard een sleutelrol in gespeeld, waarin er onder andere ook een collectief opleidingstraject voor PDL is doorlopen. De certificering bij Nirpa was daarmee een logische volgende stap die overigens ook geïnitieerd is door een van onze ervaren payroll specialisten.”
Dhr. G.J. Doms (Directeur)
Delta HR & Payroll
“Als dienstverlener staan we voor het toevoegen van actuele en relevante kennis en kunde op het gebied van salarisadministratie aan onze opdrachtgevers. Dit bouwen we nu uit met deze collectieve registratie van onze salarisprofessionals bij het NIRPA. Door deze certificering wordt de kwaliteit en continuïteit van onze dienstverlening nog beter geborgd.”
Leon ter Voorde (directeur)
Dion Salarisbureau
“Dion Salarisbureau staat al tientallen jaren garant voor kwaliteit van haar dienstverlening op het gebied van salarisverwerking en –advies. Met de inschrijving in het NIRPA register onderstrepen wij het belang van het voortdurend opleiden en bijscholen van onze adviseurs. Zij vormen uiteindelijk de basis van een professionele dienstverlening aan onze klanten.”
Paul Vogels (Salarisadviseur)
Bol
“Bij Bol draait alles om goed ondernemerschap. Met een no-nonsense en oplossingsgerichte aanpak helpen we onze klanten hun ambities waar te maken. Deze toegevoegde waarde leveren kan alleen met echte professionals. Met de inschrijving in het NIRPA register onderstrepen wij het belang van kwaliteit en deskundigheid van onze medewerkers.”
Christa Heering (Oprichter)
Manager Up-to-date
“Manager Up-to-date en NIRPA staan beiden voor kwaliteit. De docenten van Manager Up-to-date hebben jarenlange ervaring in de advisering en uitvoering van diensten in de salarisadministratie, personeelszaken en management. Mede hierdoor slaat Manager Up-to-date een waardevolle brug tussen praktijk en educatie. Om deze kwaliteit van het vakgebied constant hoog te houden, adviseren wij onze cursisten zich aan te melden als lid van NIRPA.”
A. Karsseboom RPP (Mngr. Online Pers. Serv.desk)
BDO
“Binnen BDO staat de kwaliteit van onze dienstverlening hoog in het vaandel. Met de inschrijving wordt een extra kwaliteitsimpuls binnen de salarisadministratie gegeven. Bovendien past inschrijving bij het NIRPA in de functie-eisen die voor salarisadministrateurs bij BDO zijn opgesteld. De Talentacademie van BDO zorgt ervoor dat de salarisadministrateurs met het reguliere aanbod aan vaktechnische en vaardigheidstrainingen kunnen voldaan aan de permanente educatie.”
E. Snels (Mngr. Product Development & Consultancy)
Loket.nl
“Door de inschrijving in de registers van het NIRPA bouwt Loket.nl verder aan de kwaliteit van de geleverde ondersteuning.een robuuste applicatie gedragen door goed opgeleide professionals.”
Simon Spinder (Directeur)
Van Oers Accountancy & Advies
“De loonadviesmarkt is continue in ontwikkeling. Voor onze organisatie en professionals is het belangrijk om op de hoogte te zijn en te blijven van deze ontwikkelingen. De inschrijving in het NIRPA register betekend dat de kwaliteit en het behoud daarvan bij ons centraal staan. Een belangrijke vervolgstap in de dienstverlening naar onze relaties.”
D. Heij (Mngr. Salaris- en Personeelsdienstverlening)
Baker Tilly
“De salarisadministrateurs van Baker Tilly nemen voor onze klanten dagelijks de zorg uit handen voor hun administratie en regelen een tijdige en foutloze salarisverwerking. Samen met onze klanten creëren wij een helder en efficiënt proces. Wij zorgen voor een naadloze aansluiting op de processen van onze klanten. Kwaliteit staat hierbij voorop. Onze professionals krijgen bij ons de ruimte voor opleidingen en vaktechnische cursussen; wij zijn hiervoor door het Nirpa gecertificeerd. Alle salarisadministrateurs staan ingeschreven in het Nirpa register.”
Saskia van der Zande (Partner | Human Capital)
Ernst & Young Belastingadviseurs LLP
“Het credo van onze organisatie is: Quality in everything we do. Dat geldt ook voor onze medewerkers van de International Payroll Desk. Met de collectieve inschrijving van deze groep salarisadministrateurs bevestigen wij de boodschap dat kwaliteit en het behoud daarvan door permanente educatie bij ons centraal staan.”
A. Sipkema (Dir.) en R. van der Heijden (Dir. onderwijs)
a/s WORKS
“a/s WORKS heeft een salaristeam om trots op te zijn. Door de registratie bij het NIRPA laten we dit zien. Hiermee tonen we bovendien aan dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen door middel van Permanente Educatie. Dit is belangrijk voor het uitoefenen van de functie en het garanderen van de kwaliteit.”
Koert van Loon (Directeur)
Incomme
“Onze consultants onderscheiden zich in de markt door een zeer diepgaande pakketkennis, gecombineerd met een jarenlange praktijkervaring op het gebied van personeels- en salarisadministraties. Door een collectieve registratie bij het NIRPA en het volgen van Permanente educatie houden wij de kwaliteit en de kennis van hen op peil.”
Theo van der Wal (Directeur)
Polaris Software
“Ons motto is: ‘we maken waar wat we beloven.’ Om dit te realiseren hebben we deskundig personeel met vakkennis op het gebied van HR, salarisadministratie, personeelsplanning en urenverantwoording. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij onze professionals. Door de collectieve NIRPA registratie van onze salarisconsultants waarborgen we de kwaliteit van onze dienstverlening.”
Rob van Doorn (Algemeen directeur)
ADVADO
“Klanten van ADVADO Salarisverwerking moeten kunnen vertrouwen op een deskundige begeleiding en advies van onze medewerkers. Om dit te kunnen realiseren volgen onze medewerkers jaarlijks diverse cursussen/seminars. Een logisch gevolg van dit beleid is het inschrijven in het NIRPA register.”
Francois van Langevelde (Vennoot/HRM specialist)
Brouwers Accountants en Adviseurs
“Het gaat al lang niet meer over alleen de salarisberekeningen. Het gaat om meer dan alleen het verstrekken van gegevens. De keiharde conclusie moet getrokken worden dat communicatie en inzicht in feite de ‘hartslag’ van uw organisatie is en gewoonweg nodig is om goed te kunnen functioneren. Communicatie als overdracht van gegevens en informatie, ten behoeve van het vervullen van functies in uw organisatie, leidt immers rechtstreeks tot verbeteringen waardoor u de voorsprong op uw naaste concurrent kunt behouden. De inschrijving in het NIRPA register geeft aan dat onze medewerkers sowieso voldoen aan de minimum eis en zich elk jaar weer bijscholen door de vele mogelijkheden van opleidingen en trainingen. De collectieve inschrijving van onze mensen welke betrokken zijn bij het proces van salarisverwerking en –adviseren draagt mede bij aan de kwaliteit welke wij willen uitstralen.”
Fernando van Brero (Manager Customer Service)
Visma
“Het realiseren van een vlekkeloze personeels- en salarisadministratie is voor Visma het belangrijkste uitgangspunt. Daarvoor verstrekken wij flexibele en professionele HR- en salarissoftware. Ondersteuning op basis van direct toepasbare kennis en vaardigheden is hierbij uiteraard onmisbaar. Bij Visma wordt daarom uitgebreid geïnvesteerd in het kennisniveau van onze consultants en vakspecialisten. Dankzij permanente educatie die behoort bij de collectieve NIRPA registratie zijn onze klanten gegarandeerd van het hoogst mogelijke serviceniveau. Zo leveren wij wat u van ons mag verwachten; en meer.”