Reguliere opleidingen

Wat houden de reguliere opleidingen in

Op onze website worden reguliere opleidingen genoemd. Deze reguliere opleidingen worden uitgevoerd door diverse opleiders. Onder reguliere opleidingen, worden diverse salarisadministrateur- en payroll-opleidingen verstaan die leiden tot een diploma van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Dit diploma geeft toegang tot het register RSa of RPP. Door een opleiding te voltooien, wordt de kans op een carrière binnen het vakgebied payroll aanzienlijk vergroot.

De reguliere salarisadministrateur- en payroll-opleidingen die wij op onze website aanbieden, bieden een goede basis voor de HR- en salarisprofessionals die zich verder willen ontwikkelen. Ook op het gebied van personeel, organisatie en communicatie kunt u bij deze opleiders terecht voor een passende vakopleiding.

In onderstaand overzicht vindt u alle geaccrediteerde NIRPA salarisadministrateur- en payroll-opleidingen die voldoen aan de kwaliteitseisen van het NIRPA en bij ons register zijn aangesloten.

Mocht u verder nog vragen hebben inzake onze reguliere opleidingen, dan verwijzen wij u graag door naar ons opleidingshuis. Kan ons opleidingshuis uw vragen niet beantwoorden, dan zijn wij per mail te bereiken via info@nirpa.nl. Mocht u telefonisch contact met ons op willen nemen, dan kan dit via 033-4546648. We staan u graag te woord!

Opstapcursus Salarisadministratie, PDL (3 modules), VPS,VPS4 ,CBC

Payroll Professional Accountancy

IPD biedt u opleidingen met een grote kans op een goedbetaalde baan, zoals BKL, MPZ, PDL en VPS. Met gratis vaardigheidstrainingen en banenmarkten.

 

Ben jij de professional die werkt of wil werken op het gebied van arbeid en belonen? Volg dan de erkende Vakopleiding Payroll Services (opleiding VPS).

SDO

HBO Salarisadministrateur, HBO Beloningsadviseur, HBO Payroll Professional