Reguliere opleidingen PDL/VPS

Wat houden de reguliere opleidingen in

Op onze website worden reguliere opleidingen genoemd. Onder reguliere opleidingen, worden opleidingen verstaan die leiden tot een PDL® of VPS diploma van de Associatie voor Examinering. Deze diploma’s geven toegang tot het register RSa of RPP. Met een diploma voor deze opleidingen kunt u zich NIRPA certificeren.

De reguliere salarisadministrateur- en payroll-opleidingen die wij op onze website aanbieden, bieden een goede basis voor de HR- en salarisprofessionals die zich verder willen ontwikkelen. Ook op het gebied van personeel, organisatie en communicatie kunt u bij deze opleiders terecht voor een passende vakopleiding.

In onderstaand overzicht vindt u de aanbieders van NIRPA geaccrediteerde salarisadministrateur- en payroll-opleidingen die voldoen aan de kwaliteitseisen van het NIRPA.

Mocht u verder nog vragen hebben inzake onze reguliere opleidingen, dan verwijzen wij u graag door naar ons opleidingshuis. Kan ons opleidingshuis uw vragen niet beantwoorden, dan zijn wij per mail te bereiken via info@nirpa.nl. Mocht u telefonisch contact met ons op willen nemen, dan kan dit via 033-4546648. We staan u graag te woord!

Payroll Professional Accountancy

IPD biedt u opleidingen met een grote kans op een goedbetaalde baan, zoals MPZ, PDL en VPS. Met gratis vaardigheidstrainingen en banenmarkten.

 

LOI

PDL®, VPS®, MPZ®

De opleidingen van de LOI zijn flexibel te volgen, thuis of via LOI Klassikaal+. Altijd met deskundige begeleiding door ervaren docenten.

 

 

Ben jij de professional die werkt of wil werken op het gebied van arbeid en belonen? Volg dan de erkende Vakopleiding Payroll Services (opleiding VPS).