Sponsors

PayRoll Magazine is het vakblad dat midden in de praktijk van de salarisadministratie staat. De medewerkers ontlenen hun vakkennis aan eigen praktijkervaring. Hoofdredacteur Jos van Weert is salarisadministrateur, docent en veelgevraagd spreker op seminars en workshops.
PayRoll Magazine geeft ook digitaal informatie via PayRoll Intranet, de CAO-database Bedrijfstak-CAO’s met ruim 250 complete CAO’s, en twee e-mailnieuwsbrieven. Daarnaast organiseert PayRoll Magazine seminars en workshops. PayRoll Magazine biedt daarmee een verfrissende, tikje eigenzinnige, op de dagelijkse praktijk gestoelde serie uitgaven en bijeenkomsten waarmee u ook nog eens zeer voordelig uw jaarlijks benodigde PE-punten kunt behalen.

ADP

In Nederland krijgen 1,4 miljoen medewerkers iedere maand hun loonstrook van ADP Nederland B.V. ADP bied al meeer dan 50 jaar innovatieve oplossingen voor HR, Payroll en excasso voor elk type organisatie. Anno 2013 is het bedrijf met een omzet van 95 miljoen euro een van de grootste spelers in zijn sector.
ADP Nederland, gevestigd in Rotterdam, Capelle aan den Ijssel en Amsterdam heeft circa 700 medewerkers in dienst. ADP beschikt over de (ISAE 3402)type 2 mededeling, onontbeerlijk voor bedrijven die willen voldoen aan de Sarbanes-Oxley wetgeving. Daarnaast heeft ADP een Triple A rating. ADP Nederland B.V. is een dochteronderneming van het Amerikaanse beursgenoteerde concern Automated Data Processing Inc.

Baker Tilly is een landelijke organisatie met 18 vestigingen, een groot aantal specialismen, 900 medewerkers en een opvallend groot aantal familiebedrijven als klant. Onze kernactiviteiten zijn accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met specialistische kennis. Vestigingen van Baker Tilly liggen verspreid over Nederland waardoor de afstand naar de klant nooit groot is. Terwijl we tegelijkertijd ook internationaal georiënteerd zijn, omdat we zijn aangesloten bij het internationale netwerk van Baker Tilly. Zo kunnen we even moeiteloos en deskundig ondersteuning bieden aan klanten op de internationale markt.

Loket.nl is een volledig webbased applicatie voor salaris- en personeelsadministraties en omvat een compleet pakket voor het in dienst hebben en houden van personeel. Loket.nl vereis geen applicatie en systeembeheer.
Zo worden updates en nieuwe releases volledig door loket.nl verzorgd.
Loket.nl is ontwikkeld door Van spaendonck Services B.V. uit Tilburg.
Van Spaendonck Services is ruim 45 jaar actief op het gebied van salaris- en personeels-administraties.Deze jarenlange ervaring en deskundigheid als aanbieder van diensten en producten voor salaris-en personeelsadministraties vindt u terug in loket.nl.

De opleidingen van Manager Up-to-date zijn een initiatief vanHeering Consultancy (opgericht in 1991). Een belangijke specialiteit is het opleiden van professionals. Door de jarenlange ervaring in de advisering en uitvoering van diensten, slaat Manager Up-to-date (met hoofddocenten Christa Heering en Henk van Beek) een brug tussen praktijk en educatie. Daarnaast leveren we een belangrijke bijdrage aan de kennisoverdracht aan nieuwe werknemers voor de arbeidsmarkt. Manager Up-to-date informeert u bovendien graag over een begeleidingstraject voor diverse subsidieregelingen. Hopelijk tot snel op www.manageruptodate.nl.

Markus Verbeek Praehep is al 120 jaar dé praktijkopleider voor accountants, payroll professionals, fiscalisten en controllers. Jaarlijks volgen honderden financieel professionals bij Markus Verbeek Praehep de erkende opleidingen Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) en Vakopleiding Payroll Services (VPS®).
Bij Markus Verbeek Praehep kun je ook de HBO Bachelor Management Payroll Services volgen, de enige bacheloropleiding voor payroll professionals.
Ons ruime aanbod aan PE-opleidingen biedt bezitters van de erkende titels RSa en RPP de mogelijkheid om als financieel professional up-to-date te blijven én PE-punten te behalen.

De Nederlandse Associatie voor Examinering een van de grootste onafhankelijke exameninstituten in Nederland. Al 70 jaar is de Associatie voor Examinering toonaangevend on de markt bij het maken en afnemen van examens voor hooggewaardeerde diploma’s. Niet voor niets stemmen de meeste opleiders hun opleidingsprogramma’s af op onze examenprogramma’s. Een diploma van de Associatie voor Examinering is meer dan een papiertje. Een associatiediploma is een kwaliteitskeurmerk. En dat opent deuren bij werkgevers.

Nmbrs is een revolutie op het gebied van HR – en salarissoftware. Een online webapplicatie met alle functionaliteiten van een traditionele HR- en salarissoftware

Met XpertHR heb je altijd snel en betrouwbaar antwoord op alle HR-vragen. Door XpertHR te gebruiken heb je naast alles op één plek ook overzichtelijk alle informatie rond wet- en regelgeving. Wij ontzorgen je door naast kennisdocumenten ook voor checklists, voorbeelddocumenten en jurisprudentie te publiceren. Op de hoogte blijf je door onze webinars te volgen. XpertHR, ready for your question.

Door de vele ontwikkelingen is de salarisadministratie een dynamisch en fascinerend vak. Als salarisadministrateur is het uw taak om de salarissen en de daarbij behorende belastingen en afdrachten tijdig en correct af te handelen. Met de praktijkgerichte salaristrainingen en -congressen van Rendement Congressen & Opleidingen voorkomt u fouten die vertragingen of vervelende gevolgen voor uw organisatie opleveren. Bovendien bent u dan altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

UNIT4 is een internationaal opererende softwareonderneming die haar klanten een unieke totaaloplossing biedt: geavanceerde, branchegerichte bedrijfssoftware en bijbehorende diensten gecombineerd met een optimale beveiliging van de bedrijfsgegevens.

WePayPeople regelt voor Nederlandse opdrachtgevers alles rondom de verloning van vaste medewerkers en flexwerkers, salarisadministratie en biedt backoffice dienstverlening voor uitzenders. Internationale opdrachtgevers en contractors bieden we met The Dutch Umbrella Company contracting en tax services. Het hart van het bedrijf wordt gevormd door in huis ontwikkelde technologie en een portal waarlangs bijna 4.000 mensen hun salaris ontvangen. WePayPeople richt de focus op automatisering en service, deze combinatie ligt aan de basis van de exponentiële groei van het bedrijf. Met als resultaat: viervoudig winnaar van een FD Gazellen Award en een vijfde plaats bij de Deloitte Technology Fast50 in 2013 en 2014. WePayPeople is aangesloten bij NBBU, is IND referent en heeft een NEN 4001 certificering.