De salarisprofessionals van Bentacera zijn NIRPA gecertificeerd!

22 mei 2023 | Persbericht

Via collectieve inschrijving van alle salarisprofessionals in het NIRPA register sluit Bentacera zich aan bij het NIRPA. Het NIRPA staat voor kwaliteitsborging van salarisprofessionals.

Margriet Kooijman ‑ Komrij (Teamleider afdeling P&S, Bentacera):
‘Bij Bentacera gaan we voor niets minder dan topkwaliteit. Het werk van onze salarisadministrateurs en -adviseurs wordt steeds uitdagender, met continu veranderende fiscale, sociale en arbeidsrechtelijke wet- en regelgeving. Maar daar zijn we op voorbereid. Als ISEA 3402 type II gecertificeerde salarisverwerker weten we dat het van cruciaal belang is om de kennis van onze medewerkers up-to-date te houden. Daarom hebben we gekozen voor een collectieve NIRPA inschrijving van onze collega’s.
We investeren graag in de toekomst van onze klanten en door deze aansluiting bij NIRPA kunnen we altijd de beste service bieden.’

Door registratie van de salarismedewerkers geeft Bentacera aan de kwaliteitswaarborg van het NIRPA voor salarisprofessionals te ondersteunen en te erkennen. Permanente Educatie van de salarisprofessionals bij Bentacera is bovendien door registratie geborgd.

Meer informatie:

NIRPA: www.nirpa.nl info@nirpa.nl • T (033) 454 66 48 
Bentacera: www.bentacera.nlinfo@bentacera.nl • T (088) 321 08 00