De salarisprofessionals van Franciscus Gasthuis & Vlietland zijn NIRPA gecertificeerd!

6 mei 2024 | Persbericht

Via collectieve inschrijving van alle salarisprofessionals in het NIRPA register sluit Franciscus Gasthuis & Vlietland zich aan bij het NIRPA. Het NIRPA staat voor kwaliteitsborging van salarisprofessionals.

Frank Hoekstra – Manager P&O Advies & Personeels- en salarisadministratie a.i.:
‘Als topklinisch opleidingsziekenhuis draaien wij vanuit de Rotterdamse regio met 4.600 medewerkers en 250 vrijwilligers mee in de top van Nederland. Hoge kwaliteitsstandaarden vinden wij belangrijk voor onze salarisprofessionals. Daarom hebben wij als ziekenhuis gekozen voor collectieve registratie bij NIRPA.

Samen met onze salarisprofessionals maken wij als P&O Organisatie een transitie door om als afdeling Mens- & Organisatie klaar te zijn voor de toekomst. Middels permanente educatie blijven wij in staat om op hoog niveau onze zorgmedewerkers te ondersteunen met onze HR- & Salarissupport en zijn we trots een bijdrage te kunnen leveren aan onze “zorg voor generaties”‘.


Door registratie van de salarismedewerkers ondersteunt en erkent Franciscus Gasthuis & Vlietland de kwaliteitswaarborg van het NIRPA voor salarisprofessionals. Permanente Educatie van de salarisprofessionals bij Franciscus Gasthuis & Vlietland is bovendien door registratie geborgd.

Meer informatie:
NIRPA: www.nirpa.nlinfo@nirpa.nl • T (033) 454 66 48 
Franciscus Gasthuis & Vlietland: www.franciscus.nl